Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)

Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)

HJEMMELAVET TILBEHØR: Her får du en lækker opskrift på agurkerelish.

AGURKERELISH (BOSTON AGURKER)

1 kg store drueagurker

1 stort løg

1 grøn peberfrugt

2 tsk. revet peberrod

Lage:

4 dl eddike

3,5 dl rørsukker

1 spsk. salt

1 tsk. stødte gule sennepsfrø

__________

1. Vask agurkerne grundigt under rindende vand. Pil løget. Skyl peberfrugten, og fjern kernerne. Hak alt i små terninger.

2. Kog eddike, sukker, salt og sennepsfrø op i en gryde, og tilsæt grønsagerne. Lad det simre, til det tykner (ca. 20 minutter). Rør i det en gang imellem.

3. Tilsæt peberrod. Smag til med salt og evt. mere peberrod. Hæld relishen på skoldede glas.

__________

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?

- Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup

- Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg

- Sådan laver du hjemmelavet ketchup

- Sådan laver du sød sennep

- Sådan laver du ristede løg

- Sådan laver du salte dildagurker

Sådan laver du hjemmerørt remoulade