Sesamtrekanter
Hjemmebagte sesamtrekanter er i familie medknækbrød og mindst ligeså lækre. Her får du opskriften.
ca. 70 stk.
Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 1 tsk. bagepulver
- 2 tsk. salt
- 200 g fuldkornsdurumhvedemel,
- fuldkornsspeltmel eller grahamsmel
- 100 g hvedemel
- 50 g grofthakkede græskarkerner
- 50 g sesamfrø
- 1 sammenpisket
- æg til pensling
- Pynt:
- sesamfrø
- Tilbehør:
- f.eks. god brieost eller gorgonzola
- Rør alle ingrediensersammeni en skål, til dejener ensartet. Stildejen tildækket ikøleskabet ca. ½time.
- Udrul dejentyndt på et meldryssetbord.Skær dejen førsti firkanter ogherefter i trekanter.Læg dem påbagepapir. Penslmed æg, og drysmed sesamfrø.
- Bag knækbrødeneved 180gr. på midtersteovnribbe ca. 25min. De skal væregyldne.