Sesamtrekanter

Sesamtrekanter

Hjemmebagte sesamtrekanter er i familie medknækbrød og mindst ligeså lækre. Her får du opskriften.

ca. 70 stk.

Ingredienser

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. salt
  • 200 g fuldkornsdurumhvedemel,
  • fuldkornsspeltmel eller grahamsmel
  • 100 g hvedemel
  • 50 g grofthakkede græskarkerner
  • 50 g sesamfrø
  • 1 sammenpisket
  • æg til pensling
  • Pynt:
  • sesamfrø
  • Tilbehør:
  • f.eks. god brieost eller gorgonzola

  1. Rør alle ingrediensersammeni en skål, til dejener ensartet. Stildejen tildækket ikøleskabet ca. ½time.
  2. Udrul dejentyndt på et meldryssetbord.Skær dejen førsti firkanter ogherefter i trekanter.Læg dem påbagepapir. Penslmed æg, og drysmed sesamfrø.
  3. Bag knækbrødeneved 180gr. på midtersteovnribbe ca. 25min. De skal væregyldne.