Skøn ærtesuppe

Skøn ærtesuppe

Det tager ingen tid at lave ærtesuppen, og fint blendet vil ungerne også elske den.

Ærtesuppe til 4 personer

Ingredienser

  • Ærtesuppe
  • ca. 300 g bælgede ærter eller fine ærter fra frost
  • 1 liter hønsebouillon
  • 1 løg
  • 1 dl fløde 18 %, madlavningsfløde
  • 2 spsk. citronsaft
  • salt og peber
  • persille til pynt

Sådan laver du ærtesuppe

  1. 1. Tag lidt af ærterne fra til pynt. Kog resten i bouillon sammen med løg i tern ca. 5 min. Miks suppen jævn i en blender.
  2. 2. Bring suppen i kog med fløden, og kog et par min. Smag til med citronsaft, salt og peber. Kom suppen i skåle og pynt med hele ærter og persille.

Tip

Hvis det skal være ekstra lækkert kan du toppe ærtesuppen med sprød bacon og ristede hasselnødder.