Sommerlig spinatsalat
En helt enkel og fantastisk salat, der passer til stort set alt, der kommer fra grillen.
SPINATSALAT MED GEDEOST, JORDBÆR OG ÆRTEVINAIGRETTE
(4 pers.)
Tid: ca. 20 min.
100 g babyspinat
1 bakke jordbær
100 g blød gedeost
1 bundt purløg
200 g friskbælgede ærter
Ærtevinaigrette:
1 spsk. æble- eller vineddike
3 spsk. olivenolie
1 tsk. dijonsennep
Annonse
2 tsk. flydende honning
1. Skyl, og slyng spinaten tør. Skyl, og nip jordbærrene. Skær jordbærrene i mindre stykker. Vend spinat med jordbær og gedeost i mindre stykker.
2. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Tilsæt klippet purløg og ærter til salaten. Dryp dressingen over, og server.
LÆS OGSÅ: Agurkesalat med radiser, basilikumolie og jomfruhummerhaler
LÆS OGSÅ: Sund sommergrill: 8 nye opskrifter