Sprøde kartoffel-croutoner

Sprøde kartoffel-croutoner

De små sprøde kartoffelcroutoner smager skønt i salater eller som tilbehør til aftensmaden.

Sprøde kartoffelcroutoner

Tid: ca. 10 min. plus bagetid

(4 pers.)

800 g kartofler

2 spsk. olivenolie

3 kviste frisk rosmarin

4 kviste frisk timian

salt og peber

1. Skrub kartoflerne, og skær dem i små tern.

2. Vend kartofler med olie og hakkede krydderurter.

3. Fordel kartoflerne i et ovnfast fad eller på en bageplade med bagepapir.

4. Krydr med salt og peber, og steg i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min., til de er gyldne og møre.

► SE OGSÅ: Kartoffelmad forklædt som salat

► SE OGSÅ: Kartoffelsalat med grillet blomkål, kylling og estragoncreme

► SE OGSÅ: Grillede kartofler med sommerbær, urter og gedeost