Tærte med bacon og peberfrugter

Tærte med bacon og peberfrugter

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 45 min.
  • Stege/bagetid:
  • 45 min.
  • Fryse-egnet
  • (4-8 personer)
  • 250 g tærtedej
  • 250 g bacontern
  • 3 peberfrugter (i tern)
  • 1 bdt forårsløg
  • 2 æg (str. L)
  • 2 ½ dl fløde 9%
  • salt og peber

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg dejen i en tærteform og prik den med en gaffel.
  3. Læg et stykke bagepapir på dejen og fyld op med tørrede bønner el.lign.
  4. Forbag bunden 10 min. Tag bagepapiret af og bag bunden yderligere 5 min.
  5. Steg bacontern gyldne på en pande. Tilsæt peberfrugt og steg under omrøring 8-10 min.
  6. Vend forårsløg i, krydr med salt og peber og fordel det på tærtebunden.
  7. Pisk æggene sammen med fløde, salt og peber og hæld det over fyldet.
  8. Bag tærten midt i ovnen ca. 30 min.