Tarteletter med cremet Daim-is

Tarteletter med cremet Daim-is

Kan man lave tarteletter til dessert? Ja, du kan prøve denne super nemme opskrift, hvor det bedste fra to mad-hjørner er kombineret. Brug gerne en rigtig god mørk chokolade til at pensle inde i hvert tartelt.

6

Total:30 minutter

Arbejdstid:30 minutter

Ingredienser

  • 6 tarteletter
  • 150 g mørk chokolade
  • 1 l vaniljeis
  • 2 x Daim a 56 g
  • 50 g mørk chokolade

Sådan gør du

  1. Smelt chokoladen over vandbad.
  2. Pensl tarteletter med smeltet chokolade indeni og på kanten.
  3. Tag vaniljeisen ud af fryseren og lad den blive blød.
  4. Hak Daim i mindre stykker.
  5. Når isen er blevet blød, så pisk den i en skål med en håndmikser, til den bliver cremet.
  6. Pynt: Pisk hakket Daim i iscremen. Fordel iscremen i tarteletterne og pynt dem med revet chokolade.