Tex-mex gryde

Tex-mex gryde



Kalorier 459 kcal
Protein 34 g 29%
Kulhydrat 43 g 36%
Fedt 18 g 35%
Kostfibre 10 g

En skøn gryderet, der minder om chili con carne – blot er der lidt mere at tygge på.

Ingredienser

  • 85 g skært oksekød uden fedt (små tern)
  • 50 g rød peberfrugt (grove tern)
  • 50 g løg (grove tern)
  • 2 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 lille rød chili (finthakket)
  • 5 g olie (til stegning)
  • 100 g dåsetomat (hakket)
  • 15 g tomatkoncentrat
  • 100 g sorte bønner (tilberedte)
  • 1 dl stærk kaffe
  • 1 tsk paprika
  • lidt kakao
  • salt og peber
  • ½ avocado (skiver)
  • persillekviste

  1. Varm en stegegryde op med olie og svits grønsager, hvidløgog chili i et par min.
  2. Tilsæt kødeternene og steg dem, tilde lige har taget farve.
  3. Kom dåsetomaterne og tomatkoncentratet i gryden sammen med de sorte bønner, kaffe og paprika.
  4. Læg låg på og lad rettensimre i ca. 20 min. Smag til med kakao, salt og peber.
  5. Servér gryderetten i en dyb skål med avocado og pynt med persille.
  6. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
  7. Køb bogen - klik her