Tomat/aubergine-hummus med toast

Tomat/aubergine-hummus med toast

(8 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: 90 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 aubergine
  • 3 tomater
  • 1 dåse kikærter
  • 1 tsk spidskommen
  • evt. 1 fed hvidløg (knust)
  • persille (eller frisk koriander, finthakket)
  • 2-3 spsk jomfruolivenolie
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • brød

  1. Tænd ovnen på 125 grader.Halvér auberginenog tomaterne, og lægdem på en bageplademed bagepapir medskærefladen opad. Pensldem med olivenolie,drys med salt og peberog sæt dem i ovnen i 90min.
  2. Blend de afdryppedekikærter til mos.Skrab frugtkødet ud afaubergineskallerne ogblend det med et øjeblik.Tilsæt tomaterneog blend et øjeblik.
  3. Smag til med spidskommen,evt. hvidløg, saltog peber og tilsæt olivenolieog persille ellerkoriander. Servér medtynde skiver ristet brød.