Emma Watson forhekser Burberry

Emma Watson forhekser Burberry

Burberry er kendt for sine fantastiske kampagner, hvor det klassiske engelske brand med chefdesigner Christopher Bailey i spidsen altid vælger hippe englændere som modeller. Og efterårets flotte kampagne er ingen undtagelse med Baileys valg af den smukke og unge skuespillerinde Emma Watson.

“Jeg har kendt og beundret dejlige Emma Watson i temmelig lang tid, og hun var det oplagte valg for denne kampagne. Hun har en klassisk skønhed, en stor karakter og en moderne kant, der kommer til udtryk på fineste vis i billederne,” fortæller chefdesigner Bailey og fortsætter:

“Emmas charme, intellekt og geniale form for humor fik skydningen til at føles som en picnic på Themsen.” 

Copyright Burberry/Testino

Kampagnen er skudt af den berømte modefotograf Mario Testino i London bydelen Westminster, hvor Burberrys nye hovedkvarter også ligger, og udover Emma Watsom medvirker fem unge engelske mænd fra Englands film-, musik- og kunstscene.

“Jeg ønskede, at billederne skulle repræsentere både Burberrys rige historie og de moderne elementer hos brandet i dag. Samtidig afspejles en stille skønhed, en tidløshed og styrke, som er særlig kendetegnende for Burberry, og jeg tror, at disse ikoniske billeder skudt af Mario Testino vil have en levetid, der rækker langt ud over den sæson, som denne kampagne repræsenterer," afslutter Christopher Bailey.