Harry Potter-stjerne i italiensk Vogue

Harry Potter-stjerne i italiensk Vogue

Det er efterhånden blevet svært at genkende den lille Hermione Granger fra Harry Potter-filmene i skuespiller Emma Watsons nu meget kvindelige skikkelse. Watson, 18, optræder således i det seneste nummer af italiensk Vogue iklædt overdådige couture-kreationer af blandt andre Armani Privé, Gaultier Paris og Valentino Couture.

Den smukke fotoserie markerer Watsons officielle indtræden på den internationale modescene, og er et gevaldigt skulderklap for en nyudklækket fashionista, eftersom italiensk Vogue opfattes som lidt af en modebibel og en god guide til, hvad og hvem der bliver til noget i modeverdenen.  

Emma i italiensk Vogue

Watson siger selv om oplevelsen til Vogue.com:

"Fotoserien for italiensk Vogue var en fascinerende oplevelse. Jeg var meget glad for, at arbejde med Vogue for første gang, og også for, at have fået chancen for at stå model i couture. Hver kjole var så speciel og vigtig (fordi de er unikke), og vi havde kun kort tid til at skyde den enkelte kjole, inden den skulle sendes et andet sted hen for at blive båret - eller fotograferet af en anden. Det betød, at fotoserien føltes meget speciel, og smykkerne til hver kjole kom med deres egne vagter."

Bange for mudder og kage

Skønt billederne fra fotoserien fremstår yderst professionelle, var Watson noget nervøs for, om hun skulle komme til at beskadige de smukke rober:

"Jeg var skrækslagen for, at jeg skulle komme til at rive stoffet eller få mudder/kage/hvad som helst på kjolerne! … Jeg lærte en masse og har fået helt ny respekt for modellers hårde arbejde og for couture. En kærlighedsaffære er begyndt."

Et modeikon er født: Emma i couture for italiensk Vogue

Som Eurowoman tidligere har kunnet rapportere, har Emma Watson før flirtet med rollen som stilikon. I en periode var den engelske pige varm fortaler for Chanel på den røde løber, og var tilmed tippet som mærkets næste kampagnepige. Derudover kan Watson prale af, at have været amerikanske Teen Vogues yngste forsidemodel som 15årig.

Fakta om Emma Watson

- Slog igennem på film som 12årig med rollen som Hermione Granger i 'Harry Potter'.

- Er blondine, men farver sit hår til rollen som Hermione.

- Er født i Frankrig, hvor hun boede de første fem år af sit liv.