Her er ugens bedste modenyheder

Her er ugens bedste modenyheder

Det har været en begivenhedsrig uge i modeverdenen, og vi har samlet alle de vigtigste nyheder til dig her, så du ikke går glip af noget.

Hvis du skal ud og rejse i sommerferien kan du glæde dig, for så kan du som noget helt nyt shoppe skønhedsprodukter fra Rudolph Care i Københavns Lufthavns tax-free område. (Klik her)

På gaden i London blev Kate Moss spottet med sin nye dobbeltgænger: En ung smuk pige i præcis samme outfit som topmodellen. (Klik her)

Et andet sted i England havde Cara Delevingne været på kampagneskydning til Mulberrys nye AW 13-kampagne, og det er der kommet en masse fine billeder ud af, hvor der bl.a. også er ugler på.

En anden kampagne, der også er blevet offentliggjort i denne uge er Olsen-tvillingernes første kollektion for highstreet-kæden Bik Bok. (Klik her)

Danmark er så heldig at få besøg af det ikoniske brand Marimekko til Copenhagen Fashion Week i august, hvor de skal afholde show.  (Klik her)

Vores hjemland har fået en ny designpris: DANSK Design Talent – Magasin Prisen, som sætter fokus på at promovere morgendagens store designere. (Klik her)

I Milano fik tilskuerne til Dolce & Gabbanas show SS 14 sig noget af en overraskelse, da en mandlig streaker pludselig løb op på catwalken. (Klik her)

En anden overraskelse (måske?) var da billederne af skuespilleren Jared Leto som transvestit kom ud på nettet. Terry Richardson var selvfølgelig manden bag kameraet. (Klik her)

Elizabeth Taylors brudekjole blev i denne uge solgt på auktion, og det var til mere end to og en halv gang mere end det var forventet. (Klik her)