Jennifer Lawrence

Denne sko gør sin debut på den røde løber - og vi er fans

Det er allerførste gang, at vi har set disse sandaler på den røde løber - og ikke mindst sat sammen med en haute couture-kjole. Hvad synes I om looket?

For en uge siden blev den røde løber rullet ud, og biografdørene slået op, da Cannes Film Festival gik i gang. Og lige siden er der hver dag tikket billeder ind af skuespillere, der defilerer op ad den ikoniske trappe til den officielle festivalbiograf.

I sidste uge var det skuespiller Johnny Depps brune tænder, som trak overskrifter. Og nu er det et par helt særlige sandaler, som er på alles læber. 

Det er faktisk en sandal, som hver sommer er at spotte i bybilledet såvel som på stranden. Det er nemlig klipklappen, der er tale om – og nu har den altså også haft sin debut på den røde løber.

jennifer-lawrence.jpg
Jenmifer Lawrence havde valgt en smuk kjole fra Christian Dior til premiere på filmen, Anatomie D'une Chute

Det var den amerikanske skuespiller Jennifer Lawrence, som betrådte den røde løber i en knaldrød Haute Couture-robe fra Dior, og på fødderne bar hun et par sorte klipklapper.

jennifer-lawrence-klipklap.jpg
Da hun indtog de stejle trapper afslørede et kig til fødderne, at hun havde valgt et noget mere behageligt stykke fodtøj.

Et lidt modigt valg, for normalt opfordrer Cannes Film Festival åbenbart kvinder til at gå med høje hæle på den røde løber. Ifølge netmediet Huffington Post blev en række kvinder angiveligt afvist i at deltage i en premiere, fordi de var iført flad sko.

Det skete dog ikke for Jennifer Lawrence – og her på redaktionen er vi fans af hendes luftige og noget mere behagelige valg af fodtøj.