Kim Kardashian i Love Magazine 2016

Kim Kardashian lægger internettet ned. Igen.

Siden oktober, hvor hun blev udsat for et voldsomt røveri i Paris, har hun været ude af kameraets linse. Se hendes tilbagekomst her.

Der er gået næsten 3 måneder uden, vi har hørt fra den 36-årige TV-personlighed Kim Kardashian, efter hun blev røvet under modeugen i Paris. To mænd brød ind i hendes lejlighed, bandt hende og stjal smykker for en værdi af mere end 9 millioner dollars, så det er måske forståeligt nok at hun har haft brug for en pause.

LÆS OGSÅ: 5 unge damer, du bør kende lige nu

Hendes store tilbagekomst skulle have været til forrige måneds Cancer Research’s Annual Angel Ball i New York, men hun blev forhindret, fordi hendes mand Kanye West var blevet indlagt, så hun måtte rejse hjem til Los Angeles.

Nu er hun tilbage – bedre sent end aldrig, som man siger. Hun er dukket op i det britiske magasin Love Magazine’s julekalender, der hver dag åbner op for en videolåge med inspirerende kvinder.

Kom med til nordpolen, se en barnetegning blive til virkelighed og næsten vigtigst af alt: Se Kim Kardashians tilbagekomst iført en Coach-jakke og eksklusivt undertøj fra Agent Provocateur og hendes ønske om fred på jord.

LÆS OGSÅ: 19 nemme tips til festlig håropsætning

LÆS OGSÅ: "Jeg er vild med gaver og elsker at give og åbne dem"

LÆS OGSÅ: Her er farven, du ikke kan undgå i 2017