Kvinde på seng

10 ting, du ikke tør: Læs eller lyt til ny erotisk roman

Forfatter Emma Lind er aktuel med en erotisk roman, '10 ting, du ikke tør', som er et bud på kærlig, underholdende og ikke mindst moderne erotik, der leger med genren. Vi bringer et uddrag her.

’10 ting du ikke tør’ er en erotisk roman om venskabet mellem Elly og Jose, som er i starten af 30'erne. Da Elly bliver single, udfordrer Jose hende til at udvide sine grænser. Elly lærer at åbne sit sind, lytte til sin krop og møder et kinky København, hun ikke før har kendt.

Læs eller lyt til et uddrag fra bogen herunder:

Tre er et magisk tal

Udfordring nummer 3 kommer uden varsel i en sms en aften, hvor jeg sidder i toget.

Du skal være sammen med to mænd.

Godaften til dig også!

Okay, godaften, Elly, jeg giver dig hermed din tredje udfordring, som er, at du skal have seksuelt samkvem med to individer, der identificerer sig som mænd. Aka har dejlige store pikke, der kan glæde dig.

Jeg kommer til at udbryde en spruttende lyd, og damen i stillekupeen ser vredt på mig.

Du får mig smidt af toget her.

Indrøm, at du har tænkt tanken før. Kom nu ind i kampen, Elly!

Jeg indrømmer intet. Hvem havde du så tænkt dig, at det skulle være?

Lille Markus har mange søde venner.

Det kilder i maven ved at skrive det, og jeg smiler smørret for mig selv.

I know, you dirty bitch. Så spørg ham, hvem af hans venner der har lige så meget at byde på.

Det kan jeg da ikke!

Ellers gør jeg det. Dette er din udfordring. Bonne soirée. 

Jeg lægger telefonen i tasken og ser ud ad togkupeens vindue med brændende kinder. To mænd på én gang. Hvor den ene var Markus. Hvis jeg skal være ærlig, er fantasier om to mænd dukket op med jævne mellemrum, især før Kasper, da jeg var single og ret ofte, som Jose ville sige, gav min pussy noget kærlighed. Markus er så sød, han gør mig glad og tryg og helt utrolig tilfreds. Hvis det endelig skal være, må det gerne være med ham. På den anden side ved jeg jo ikke, hvem han tager med. Eller om jeg overhovedet vil kunne lide det. Men der er kun en måde at finde ud af det på.

”Det er den bedste idé ever!” udbryder Markus, ”jeg har allerede fortalt flere af drengene om dig, og de synes, du lyder sygt fræk.”

Han ligger på ryggen i min sofa med de lange ben strakt ud og hovedet i mit skød. Jeg har hænderne i hans hår, som er er fugtigt efter det, vi har brugt de sidste par timer til. Min krop føles tung og varm, jeg slapper af. Så meget, at jeg har luftet ideen om to mænd.

”Du har hvad?” siger jeg og smager lidt på ordet drengene.

”Fortalt drengene om dig. De er megamisundelige. Jeg får ikke svært ved at finde en, der gerne vil prøve dig, kan jeg godt sige dig.”

”Undskyld, men jeg er altså ikke et stykke legetøj, du kan låne ud til dine små venner.”

”Nej, det er jo mig, der er dit boy toy,” siger han, ”men har du virkelig aldrig prøvet to fyre på en gang før?”

Hans udtryk er oprigtigt overrasket. Basalt set er han et stort legebarn, og jeg er indtil videre tilfreds med, hvordan han leger med mig.

”Jeg har ikke været sammen med to ”fyre” på en gang, nej,” siger jeg, ”det er rigeligt med en, der er så god,” tilføjer jeg så og roder ham i håret.

”Du er så sød,” siger han og sætter sig op, ”men Elly, jeg tror virkelig, at du vil kunne lide det. En pik i kussen, en i munden, hænder overalt …”

”Stooop, mine ører bløder,” siger jeg og holder mig for ørerne.

”Okay,” siger Markus og tager blidt fat om mine håndled og fjerner hænderne fra ørerne, ”så en, der kysser dig, og en, der slikker dig blidt,” siger han, mens hans fingre søger ned mellem mine ben.

”To, der kysser dine smukke bryster, mens de leger med din mis.”

Jeg svømmer hen i hans ord og hans berøringer. Giver efter.

”Åh ja.”

„Og en, der langsomt trænger ind i dig, mens den anden bliver ved med at kæle dig.”

Han har sat sig op på knæ og spredt mine ben. Hans 17 centimeter er kommet til live ved den fælles fantasi. Han bliver ved med at hviske, hvad han og en anden mand vil gøre ved mig, mens han langsomt trænger ind i mig og fylder mig ud, så jeg er ved at komme med det samme. Jeg er helt med i fantasien og vil gerne sige noget frækt tilbage, men jeg blokerer, som så ofte før. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Men jeg ved, at jeg gerne vil prøve det, han fortæller mig.

Senere den aften sender Markus mig tre billeder, og jeg er ikke det mindste i tvivl. Hans ven Sofus har brune øjne, et skæg, der ser både naturligt og rent ud, og en varm udstråling.

Ham skal det være, skriver jeg.

Så gerne. To styks boy toys på vej til dig, svarer Markus og lader et hjerte følge efter.

Mit hjerte dunker. Udfordret? Åh ja. Men også meget mindre ked af det end for bare nogle uger siden. The best way to get over a man is to get under another. Eller to.

Sofus er på surfrejse, så der går et par uger, før han og Markus kan komme hjem til mig. Jeg skiftevis længes efter, at tiden skal gå, og frygter den store aften. Efter at vi har sat cottagen til salg, er jeg nødt til at rydde op gøre rent hele tiden. Når jeg indimellem skal hurtigt ud af huset, fordi der kommer potentielle købere, går jeg ture om slotssøen og tænker over, hvordan vores liv skulle have været her. Ægteskab, børn, parmiddage, måske en tur til min mormor om søndagen med de små bagi. Her er fyldt med familier som den, jeg skulle have været en del af. Mærkeligt nok gør det mig mere ked af det, at jeg tænkte, det var mit liv, end at det ikke er det.

Endelig en onsdag sender Markus en sms.

Kan du ses fredag? Sofus er tilbage!  

Nu bliver det pludselig virkeligt. Med rystende fingre taster jeg bare:

Ja.

De kommer med vin og brætspil. For lige at lære hinanden at kende, som Markus siger. Sofus er en helt anden type end ham. Mere stille og eftertænksom. Og mere solbrændt end på det billede, jeg har set, hvilket får ham til at se virkelig appetitlig ud. Han hjælper mig med at lave en bakke i køkkenet med glas og snacks, mens han spørger mig nysgerrigt om mit hjem og mit arbejde.

”Det må være spændende at tegne andre folks hjem?”

”Ja, det kunne det sagtens være, hvis ikke vi skulle bruge sådan nogle billige materialer.”

Jeg står her og konverserer en fremmed, som jeg om lidt – måske – skal knalde med. På en måde minder det om første gang med Markus, men han var mere ligefrem. Sofus har ikke rørt ved mig endnu. Ikke engang et knus. Markus halvt ligger, halvt sidder allerede i sofaen.

”Nice!” siger han, da han ser snacks, ”jeg er sygt sulten.”

”Du er altid sulten,” siger Sofus.

”Især på hende der,” siger Markus med et sjofelt smil og peger på mig, ”er det ikke rigtigt, at hun er lækker, Sof-man?” siger han.

”Du er så lam, mand,” siger Sofus.

”Jeg skal vise dig, at jeg ikke er lam,” siger Markus og slår ud efter Sofus, og de begynder at brydes lidt, så glassene klirrer på bordet.

”Drenge,” siger jeg i et tonefald, som jeg prøver at få til at lyde strengt.

”Kom her og vær med,” siger Markus og hiver mig ned mellem dem. Han er stærk, og jeg lander med et bump midt imellem de to. Markus tager blidt fat om min kind og drejer mit ansigt ind til hans. De blå øjne skinner, jeg kender det blik. Og det smitter. Han læner sig frem og begynder at kysse mig, og jeg kysser igen og mærker den sædvanlige rislen hele vejen ned mellem mine ben. Jeg mærker også en hånd på min ryg. Sofus sidder lige bag mig og stryger mig over ryggen, så ned over låret, og jeg får kuldegysninger.

Markus slipper min mund og drejer mit ansigt over mod Sofus’. Uden at tænke over det læner jeg mig frem, og Sofus kysser mig. Hans skæg kilder en smule, men hans tunge bevæger sig blidt i min mund. Jeg begynder at stønne og kræver mere af ham med min mund. Imens finder Markus’ hænder op under min bluse og kærtegner min mave og mine bryster uden på BH’en.

”Jeg tror lige, vi skal have noget mere af det her tøj af,” hvisker Markus hæst. Nærmest synkront hiver han og Sofus deres T-shirts af, og jeg ser, at Sofus’ brystkasse er fyldt med gyldne krøllede hår. Jeg rækker prøvende en hånd frem og lader mine fingre glide gennem krøllerne. De er bløde mod mine fingerspidser.

”Op med armene,” byder Markus, og jeg adlyder.

Han hiver min T-shirt af og blotter mine bryster for sin kammerat.

”Wow,” siger Sofus.

”Kys hende på brysterne,” kommanderer Markus.

Men Sofus bestemmer selv. Han læner sig frem og kysser mig på munden igen, mens han griber fat om mit højre bryst, det mest følsomme. Han kæler det blidt, rundt og rundt, til han når brystvorten, som han klemmer, og jeg udstøder et lille skrig.

”Ja, man, giv hende noget, hun kan lide,” siger Markus forpustet. Han har sat sig op bag mig og hevet sine egne bukser ned, og jeg kan fornemme, at han leger med sig selv op ad min ryg, mens han bliver ved med at kysse mig på halsen og i nakken.

Sofus stopper lidt op og hiver også sine bukser ned og blotter en smuk, lidt mindre pik. Jeg ser på den og smiler til ham. Jeg kan ikke få mig selv til at sige noget, ordene brænder i min hals, og desuden er min vejrtrækning udfordret af alt det, Markus gør ved mig. Sofus lader en finger glide langs min trussekant, og jeg griber ud og tager fat om hans pik.

”Åh gud, du er fræk,” stønner Sofus.

”Yeah,” råber Markus.

De to mænd bliver tydeligt ophidsede af at høre hinanden, og det beruser mig. Jeg er i midten af deres åndedræt, det er deres begær efter mig, de smitter hinanden med. Min ene hånd er på Sofus’ krøllede brystkasse, mens jeg med den anden begynder at massere hans pik. Den ligger smukt i min hånd, og jeg kører den frem og tilbage. Han stønner og vender ansigtet opad i nydelse. Ingen af dem har for alvor rørt ved mig endnu, men det gør ingenting. Jeg kan godt udholde ventetiden. Jeg har hele min energi inden i mig, og jeg nyder de stønnende mænd og deres hænder og pikke alle mulige andre steder end inden i mig.

Markus bliver utålmodig først.

”Fuck den vin, lad os gå op og kneppe.”

Halvt påklædte og fjantede nærmest løber vi op ad trappen, og i tumulten snubler Sofus og slår sit knæ mod et trappetrin.

”Av for helvede.”

Han sætter sig og holder om knæet.

”Ej, mand, det må du komme dig over,” siger Markus, men jeg ser bekymret på Sofus.

”Skal jeg hente noget koldt?”

Han ser mig varmt i øjnene.

”Det skulle da lige være til at køle din egen hotness ned.”

”Haha,” griner Markus, ”kom så I to. Nu skal Elly sgu opleve noget særligt.”

Jeg rækker en hånd frem og hjælper Sofus op fra trappen.

”Er du ok?

”Helt okay,” smiler han.

I soveværelset tager Markus føringen. Han viser mig, at jeg skal lægge mig på ryggen, og beder Sofus om at trække mine trusser af. Imens dæmper han lyset og finder kondomer i kommodeskuffen. Han smider ét hen til Sofus. Det lander på sengen ved siden af ham, for han har lagt sig mellem mine ben og stryger mig igen drillende langs trussekanten. Jeg vrider mig og nyder hans langsomhed, som får det til at prikke i min hud. Hans fingre kommer længere og længere ind bag trussen, og endelig lader han en enkelt finger glide helt ind og finde min knop. Han har en blidhed i sine berøringer, som minder mig om Leas behandling af min yoni, og jeg sukker dybt.

”Nå, det kan du godt lide,” siger Markus, ”godt klaret, Sofman, giv hende lidt mere af det gode.”

Sofus ser op på mig og holder øjenkontakten. Jeg ryster en lille smule af ophidselse og glemmer næsten, at Markus er der. Jeg lukker øjnene og mærker, at mine trusser bliver rullet ned.

”Er det godt?” spørger Sofus, og jeg nikker.

”Mmm.”

”Vil du have mere?”

”Mmmm. Ja.”

Jeg beholder øjnene lukkede og spreder benene lidt. Jeg kan mærke en varme dernede, så pludselig en blød, våd tunge.

”Åååh!”

Min råb gjalder ud i mit eget soveværelse, og jeg kan høre, at de to mænd bliver ophidsede af det.

”Ja, slik hende, sådan,” opmuntrer Markus som en træner på sidelinjen.

Sofus slikker mine kussevægge, min knop, lidt ved siden af, så knoppen igen, og jeg knytter hænderne om sengetæppet og kommer for første gang, mens Sofus bearbejder mig rytmisk, og jeg ud af øjenkrogen kan se, at Markus leger med sig selv.

Jeg får kun lov at ligge et øjeblik efter orgasmen, så kommer Markus hen til sengen og vifter Sofus væk. Han griber et af kondomerne, der ligger på sengen, og ruller det på.

Så tager han mit ene ben og drejer mig, så jeg ligger på siden, og kravler selv op bag mig. Sofus lægger sig ansigt til ansigt med mig og begynder at kysse mig, mens han kæler for først det ene, så det andet bryst. Han smager af mig, og det ophidser mig. Jeg svajer i ryggen og sender min numse ud til Markus, som lader en finger glide ind og op. Det er, som om orgasmen fra før blot har været sat på pause.

Jeg kan mærke, hvordan Markus vokser bag mig, så stikker han forsigtigt pikhovedet ind og lader det hvile lidt der. Jeg må have ham nu, men han har god tid. Han støder med bittesmå bevægelser, det burde ikke være muligt at beherske sig så meget som 22-årig. Mine og Sofus’ kys bliver mere grådige, og han tager hårdere fat om mine bryster. Nu griber han om sin egen pik, som han stikker netop langt nok frem til, at han kan massere min klitoris med den.

Jeg skælver utålmodigt.

”Åh, fuuuuck”, stønner jeg, ”en af jer skal tage mig nu.”

”Hvad skal vi?” spørger Markus.

”Tage mig,” stønner jeg.

”Hvad? Jeg tror, vi skal kneppe dig.”

Han støder en enkelt gang lidt længere ind, og min kusse griber fat om hans pik og vil mere.

”Ja!”

”Sig det.”

”Knep mig.”

Jeg bevæger underlivet frem og tilbage, mens de to mænd holder mig. Jeg er ved at komme igen, men jeg vil fyldes ud. Nu.

”Knep mig!”

Hvorfor er det så svært at sige? Og hvorfor tager det dem så lang tid?

”Igen.”

”Knep mig.”

Og det gør de så.

”Du må altså arbejde lidt på din dirty talk,” siger Markus henkastet, mens han ligger og aer min mave. Sofus står og damper ud ad vinduet i bar overkrop.

”Hvad mener du?”

”Mænd kan godt lide, at kvinder er lidt beskidte i munden. Du kan knap nok sige ’knep’,” siger Markus.

”Og hvad så?”

Et ubehag stiger op i min hals. Jeg kan se, at Sofus lytter.

”Altså, du har da talt dirty til din kæreste, ikke?” siger han og ser mig nu i øjnene.

”Øh, næ … han …”

Jeg kan ikke fortsætte. Heller ikke selv om begge mænd lige har været inden i mig.

”Han hvad?”

Sofus har lukket døren og kommer hen og lægger sig på den anden side af mig. Jeg er lige i smørhullet af to søde, nærværende mænd, der gerne vil have mig til at sige ’knep’.

”Han syntes, det lød ulækkert.”

”Hvad?”

Markus løfter hovedet med et sæt.

”Han syntes, det lød …. Ulækkert? Han lyder da som den værste douche bag. Der er sgu da ikke noget mere lækkert end en kvinde, der hvisker noget beskidt, mens I knepper. Vel, Soffman?”

”Hold nu kæft, Markus. Du snakker for meget,” siger Sofus med et smil.

”Ja, men man kan også snakke for lidt, ikke lækre?” siger Markus til mig.

”A little less conversation, a little more action,” synger Sofus og lægger sin hånd mellem mine ben. Jeg vender ugenert mit ansigt mod ham, og vi kysser dybt.

Markus er ikke svær at overtale. Han bøjer sig ned og tager mit ene bryst i munden.

Da vi er færdige og udtømte, er det Sofus, der tager selfien af os alle tre til Jose.

”Hold kæft, hvor ser vi udknaldede ud,” siger jeg.

”Sådan skal det lyde,” siger Markus og lægger en lang arm ind over os begge.

Om bogen

Emma Linds ’10 ting, du ikke tør’ er North Audio Publishings bud på kærlig, underholdende og ikke mindst moderne erotik, der leger med genren og introducerer nogle af de begreber, vi kender fra den offentlige samtale om sex, lyst og grænser.

En af de største styrker ved ’10 ting du ikke tør’ er, at forfatteren Emma Lind er godt inde i sit stof, hvilket gør lydoplevelsen fængende og introduktionen af samtykke og grænsesætning undgår at blive belærende:

”Emma Lind skriver legende let i denne her genre. Hun holder af sine hovedpersoner og taler sig ind i en tendens om, at vi er blevet meget mindre bange for sex, venskaber og åbenhed. Muligheden for at åbne det monogame kærlighedsforhold er blevet en del af samtalen om sex og erotik i det moderne samfund,” siger Line Miller.

Og så er den vigtigste relation i ’10 ting du ikke tør’, et venskab, hvilket også gør det til en særlig fortælling, der får læserens puls i vejret. ’10 ting du ikke tør’ er udkomme på alle streamingplatforme.

Om forfatteren: Bag pseudonymet Emma Lind gemmer sig journalist, Cand. Mag og snart nyuddannet parterapeut Ulla Hinge. Ulla Hinge har senest skrevet ’Sårbar’ udgivet på Politikens Forlag og den erotiske fiktion ’En duft af appelsin’ på Rosinante.

novelle-forside.jpg