10 tegn på, at du var teenager i 80'erne

10 tegn på, at du var teenager i 80'erne

De bragte meget godt med sig - meeen der er nu også ting, vi er glade for, vi efterlod i 80'erne. Hvis du kan nikke genkendende til listen her, er der ingen tvivl om, at du var teenager i neonfarvernes storhedstid.

Artiklen starter under videoen.

Du ved, du var teenager i 80’erne, hvis...

…det hotteste look, du kunne forestille dig, inkluderede et par brandsmarte H2O-sokker i signalfarver – uden på bukserne!

blobid2.jpg

… du sad på bagsædet og hostede, fordi mor også var gået over til Prince – og der jo ikke var nogen grund til ikke lige at sidde og hygge med en smøg i bilen.

blobid3.jpg

… du skulle tage telefonopkaldet fra ham den søde fra naboskolen midt i køkkenet, hvor hele familien kunne lytte med (måske derfor samtalerne blev ekstra akavede a la ”Hva’ så?”, ”Ja, hva’ så…det er vand på tysk.”)

… du fortalte Skodavittigheder a la ”Hvordan fordobler man værdien af en skoda? Man fylder tanken op”.

80'erne skoda.jpg

… din yndlings-tvserie var ”Blomsterbørns Børn”, og du var virkelig ærgerlig over, at Michael J. Fox ikke var højere (man kan jo ikke have et crush på en superstjerne, der er lavere end én selv; det ville se mærkeligt ud, når man blev kærester!)

Blomsterbørns.jpg

… det trak op på venindeskalaen, hvis man havde VHS derhjemme. Ikke Betamax, det var ikke lige så cool.

80'erne vhs betamax.jpg

… du øvede i timevis på at kunne lave ”Jorden rundt” med din seje Coca Cola-yoyo. Det forøgede kvaliteten af frikvarter markant, hvis man var med i dén klub.

80'erne yoyo.jpg

… du bare ønskede dig at være tegnet pige, som Morten Harket kunne forelske sig i.

80'erne morten harket.jpg

… du havde minicykler i metal og Pjerrotfigurer som nips i din bøjlereol – og i øvrigt kørte rødt/hvidt eller sort/hvid tema på værelset.

Untitled-1.jpg
image001.jpg

… du endelig fik lov til at få hår som prinsesse Diana, men den lokale frisør ikke lige havde styr på det lækre pandehår og bare klippede en drengefrisure.

Diana.jpg