3 detaljer, du garanteret har overset i Beyonce og Jay Z’s video

3 detaljer, du garanteret har overset i Beyonce og Jay Z’s video

Det er aldrig kedeligt, når Beyonce og ikke mindst gemalen sætter sig noget for. Deres fælles turne var heller inden skuffelse på den mere intime front, og nogle koncertgængere er formentlig gået fra koncerten med en følelse af at kende parret lidt bedre. Det kan du også komme til her.

Under HBO's live transmission af Beyonce og Jay Z's sidste koncert på deres "On the run"-tour, der sluttede i sidste uge i Paris, kunne seerne og koncertgængerne se en video, som blev spillet, mens power-parret sang deres version af klassikeren 'Young Forever' og 'Halo'.

Det er private videooptagelser fra både hverdag og store, skelsættende begivenheder, der stryger over storskærmen. Blandt andet parret på safari, på sejlferie og de to stjerners vielse.

Optagelser, der afslører sjove detaljer fra parrets vielse. Eksempelvis pendanten til en tv-pejs med stearinlys på storskærme på hver side af brudeparret.


Mere yndefuldt er de kvindelige gæsters matchende outfit. Egentlig er de alle skyldige i bryllupsblasfemi, men de hvide kjoler på begge sider ser eventyragtige, smukke og anderledes ud. Hvad kunne man ellers forvente!?


Fra deres 'Young Forever' laver Beyonce en lille afstikker med sin store ballade 'Halo', mens vi får lov at være med på en kigger fra Blue Ivys første møde med verden, hvad der ser ud som hendes første skridt og to forældre, der ikke er bange for lege med, alt imens koncertens to hovedaktører står med ryggen til publikum og øjnene fæstnet mod skærmen og Jay Z's arm om livet på sin powerkvinde. Her bliver alle formentlig en smule sentimentale – ikke kun de to forældre.

De runder selvfølgelig af med publikum, der i kor synger "forever young, I want to be forever young", inden de to omfavner hinanden, efter Jay Z har råbt: "We did it".

Smukt!

Vi lovede tre detaljer og den sidste er Blue Ivy's kære matchende pyjamas og bamse! Man har vel stil. Se den i videoen her:

LÆS OGSÅ: Se den Beyonce-optræden alle taler om lige nu