Brenda Walsh Shannen Doherty Beverly Hills

Shannen Doherty bekræfter rolle i Beverly Hills-genforening: "Ja, det er officielt"

Shannen Doherty - aka Brenda Walsh - er med på rollelisten, når Beverly Hills vender tilbage i den nye tv-serie ”BH90210”.

Det vakte stor glæde verden over, da nyheden om en Beverly Hills-genforening blev offentliggjort tilbage i februar.

Her kom det frem, at næsten hele det oprindelige cast fra den ikoniske 90’er-serie ”Beverly Hills, 90210” mødes igen i den nye tv-serie ”BH90210”, der får premiere på den amerikanske tv-station Fox til sommer.

Her skal skuespillerne efter sigende spille sig selv, og plottet går ud på, at de medvirkende – meget meta-agtigt – selv skal arrangerere selve genforeningen, skriver Vulture.com.

Og nu bekræfter Shannen Doherty, der er bedst kendt som skuespilleren bag 90210-karakteren Brenda Walsh, at hun også er med på rollelisten i den nye serie.

Det gør hun på sin Instagram-profil med ordene:

”Ja, det er officielt… Det rigtige spørgsmål er dog… om vi stadig kan rocke de her outfits. #bh90210

Dermed består rollelisten af hele det oprindelige cast med undtagelse af Luke Perry, der på tragisk vis gik bort i marts 2019 efter at være blevet indlagt med et alvorligt slagtilfælde.

Det affødte mange reaktioner på sociale medier, hvor også Shannen Doherty, der spillede hans on/off-kæreste Brenda i 90’er-serien, kom med følgende udtalelse til Entertainment Online:

- Jeg kan ikke tale om det her, for så vil jeg bogstaveligt talt begyndte at græde. Men jeg elsker ham, og han ved, at jeg elsker ham. Det er Luke, og han er min Dylan.

Læs også: 16 ting du kun forstår, hvis du har set Beverly Hills

Foruden Shannen Doherty kan du se frem til et gensyn med Jason Priestley (der spillede Brandon Walsh), Tori Spelling (der spillede Donna Martin), Ian Ziering (der spillede Steve Sanders), Brian Austin Green (der spillede David Silver), Jennie Garth (der spillede Kelly Taylor) og Gabrielle Carteris (der spillede Andrea Zuckerman).

Vi glæder os!