irriterende folk på cykelstien

10 tegn på, at du er den, alle hader på cykelstien

Er du klædt i lycra i morgentrafikken eller pifter/fløjter/råber i stedet for at bruge ringeklokken? Hvis du kan sætte hak ved en eller flere af tingene på listen her, bør du måske kigge din færdsel på cykelstien efter i sømmene.

Du er taget hjemmefra i god tid og er hoppet på jernhesten med overbevisningen om, at du skal have den skønneste dag. Humøret ændrer sig dog hurtigt, da du kommer ud på cykelstien…

Vi kan langt fra være de eneste, som ofte når småirriterede frem til vores arbejde, kaffeaftale eller biografdate efter en tur på cykelstien.

Derfor har vi her samlet en liste med de ting, der gør os allermest sure på cykelstien, så de, der gør det, forhåbentligt stopper ASAP, og vi alle kan komme glade frem til vores destination:

1. Du kører med så tætsluttende høretelefoner, at du ikke kan høre, at folk vil overhale dig. Uanset hvor meget de ringer med klokken, så du kører bare frisk og frejdigt midt på cykelstien i din egen verden.

2. Du har fyldt din el-ladcykel på størrelse med en mindre Volkswagen UP med dine børn plus din partner og jerner afsted på cykelstien – uden at holde tilbage for nogen. Heller ikke børn på egne cykler på vej til skole.

3. Du pifter/fløjter/råber i stedet for at bruge ringeklokken. Bare stop. Og få dig en ringeklokke.

4. Du er typen, der kører ok langsomt, men alligevel kører op foran alle os, der lige har overhalet dig, ved hvert lyskryds, og så kan vi så overhale dig igen, igen… igen.

5. Du cykler hånd-i-hånd med din kæreste og fylder hele cykelstien.

6. Du skriver beskeder til dine venner, mens du cykler, hvilket resulterer i, at du kører både langsomt og slingrer, som var du er den eneste på cykelstien.

7. Du ligger altid liiiiiiige på baghjul af den forankørende.

8. Du gør ikke tegn, når du skal dreje eller stoppe, men i stedet sænker du blot farten og sneeegler dig frem mod krydset, hvor du skal dreje. På en rigtig god dag, kan du måske lige akkurat anstrenge dig til at løfte to fingre på den arm, som du har hængende afslappet ned langs kroppen, lige inden du skal dreje.

9. Du overhaler, men trækker så lige ind foran den, du har overhalet, så personen må bremse ned for ikke at støde ind i dig.

10. Du iklæder dig lycra, hurtigbriller og klikpedaler i den tætpakkede morgentrafik. Not the time and place, makker.