Et par ser forelsket på hinanden

Har du Danmarks frækkeste navn? Her er dem, der har købt mest voksenlegetøj i 2023

På landets førende online sexshop er det især mænd og kvinder med to populære 80’er-navne, der har været flittige til at købe nyt legetøj til soveværelset i løbet af 2023

2023 er ved at lakke mod enden, og i den anledning har webshoppen sinful.dk, som er landets førende indenfor onlinesalg af sexlegetøj, taget et blik på danskernes sexvaner.

Ved at se på de ordrer, der er blevet sendt ud fra deres varelager, kan de nemlig sige noget om, hvem der køber de spændende sager til soveværelset.

Det viser sig, at det især er danskere med to bundsolide navne, som har klikket vejen forbi shoppen og har lagt spændende sager i kurven.

Her kom det nemlig frem, at mænd, der bærer det 80’er-populære navn Martin, har købt mest sexlegetøj hos sinful.dk i løbet af året.

På samme måde er der tale om et populært navn fra 80’erne blandt kvinderne, for her er det især købere med navnet Mette, der har handlet hos webshoppen.

I undersøgelsen fra sinful.dk kom de også frem til, hvilken by, der er landets frækkeste. Svaret er Rødby, hvor der i gennemsnit er blevet købt hele 2,8 stykker sexlegetøj fra webshoppen per indbygger i byen i løbet af 2023.

Sinful.dk afslører desuden, at den mest købte vare på shoppen i 2023 er noget, som velsagtens går godt i spænd med danskernes nyindkøbte legetøj – for det, der bliver købt mest, er nemlig glidecreme.