'Forræder' vender tilbage: Her er de 17 nye deltagere 

Seerhittet 'Forræder' vender tilbage med 17 ukendte danskere. Du kan møde de nye deltagere her. 

Når 'Forræder' vender tilbage på TV 2, bliver det i nye klæder. 

Forræder-universet har nemlig besluttet sig for at udvide med spin-off-programmet 'Forræder - Ukendt Grund', hvor spilleleder Martin Johannes Larsen inviterer 17 ukendte deltagere fra hele Danmark forbi Forræder-slottet til et spil om sandheder og løgne. 

Og her er der skruet op for især én ting, afslører TV 2 i en pressemeddelelse:

"Vi har valgt at lave to sideløbende serier med hver sin titel og hver sin spilleder. Lise Rønne kommer stadig til at drille de kendte spillere i til foråret, når sæson tre af 'Forræder' sendes, mens Martin har fundet sin helt egen, udfordrende stil, der er med til at skabe et skift i tonen og skrue mere op for realityfølelsen," lyder det fra underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech.

Herunder kan du møde de 17 ukendte danskere, der skal dyste om pengepræmien og hinandens tillid, når 'Foræder - Ukendt Grund' får premiere lørdag 12. oktober på TV 2 Play og TV 2 Echo.

Her er de 17 deltagere i 'Forræder - Ukendt Grund'

Anders, 39 år 

Anders er advokat og bor i Silkeborg. Han har meldt sig til programmet, fordi det virker udfordrende, og fordi han er sikker på, at han vil få en meget speciel oplevelse. 

Birgitte, 49 år 

Birgitte bor i Randers og arbejder som dramaturg og tekstforfatter. Hun elsker gode mysterier og at lege – og 'Forræder' er derfor lige et program for hende, mener hun. 

Chilie, 31 år 

Chilie bor i Frederikssund og arbejder som vagtfunktionær. Hun er stor fan af programmet og var derfor ikke i tvivl om, at hun skulle melde sig, da TV 2 søgte ukendte danskere til det nye format. 

Chinasa, 24 år

Chinasa studerer organisatiorisk læring og bor i Aalborg. Hun har meldt sig til programmet, fordi en gruppe veninder tænkte, at det ville være lige noget for hende. 

Frederik, 34 år

Frederik er pokerspiller og bor i Vejle. Han er især tiltrukket af det taktiske og psykologiske i spillet, og så glæder han sig til at skulle danne relationer med forskellige typer af mennesker. 

Janne, 70 år 

Janne arbejder som Happiness director og bor i Odense. Hun har meldt sig til programmet, fordi det opfylder alle hendes ønsker for et sjovt spil. Hun elsker nemlig både 'murder mystery', gamle slotte og udfordringer.

Marc, 24 år 

Marc læser til lærer og arbejder som fitnessinstruktør. Han bor i Aalborg og har meldt sig til programmet, fordi han elsker at rykke sine grænser. Han er desuden meget følsom, men har lært at se det som en styrke. 

Mathilde, 25 år

Mathilde læser psykologi og arbejder som tjener. Hun bor i København og øver sig i at finde oplevelser, som "tilføjer gnister i hverdagen". Derfor føltes det helt rigtigt, da chancen for at deltage i 'Forræder' opstod. 

Matias, 35 år 

Matias er klassisk pianist og komponist og bor på Frederiksberg. Privat er han en del af en gruppe, som mødes for at lege en selskabsleg, der minder om 'Forræder', og han kender en af de tidligere deltagere. Nu vil han også selv prøve kræfter med den svære disciplin. 

Nicklas, 33 år 

Nicklas har meldt sig til programmet, fordi det er en "once in af lifetime opportunity". Til dagligt arbejder han som business development manager og bor i Aarhus. 

Nikolaj, 25 år 

Nikolaj læser en kandidat i læring og forandringsprocesser og bor i København. Han tilmeldte sig programmet, fordi han gerne vil udfordre sin evne til at gennemskue andre. 

Ozan, 31 år 

Dataanalytikeren bor i København og har tilmeldt sig programmet, fordi han simpelthen ikke kunne lade være. Han har fulgt med hjemmefra, og lysten til at opleve det hele indefra trak i ham. 

Regitze, 34 år 

Regitze ejer en danseskole og bor i Valby. Hun vil gerne lære at navigere i pressede situationer og at teste sine egne grænser. 

Salma, 23 år 

Salma arbejder som socialpædagog og iværksætter og bor på Frederiksberg. Hun vil gerne fremme inklusion i tv og drømmer om at inspirere piger, som ligner hende selv, til at søge nye og udfordrende oplevelser. 

Silje, 20 år 

Silje er influencer og underviser i mental og fysisk sundhed. Hun bor i København og har meldt sig til programmet helt spontant. 

Stefan, 26 år 

Stefan er distriktschef og bor i København. han har meldt sig, fordi han aldrig har gjort noget vildt og så sin chance til at udfordre sig selv. 

William, 24 år 

William er driftsassistent og musiker og bor i København. Han vil gerne give sig selv en oplevelse og en udfordring ved at deltage i programmet.

Se med på TV 2 Play og TV 2 Echo fra den 12. oktober.