Ibi Støving spa

"Alle steder, jeg rejser hen, skal jeg prøve byens bedste spa"

Tv-vært Ibi Støving, 36 år, bruger gerne tid og penge på sit udseende – for hun lever jo af at være på skærmen.

Hvad er dine skønhedshemmeligheder?

SØVN. At spise efter sin blodtype. Motion. Masser af vand og latter (altså ikke cafelatter – men rigtig latter, ha-ha!). 

Kan du anbefale ét produkt, du ikke kunne leve uden?

Jeg kunne ikke forestille mig at leve uden min Crest 3D Whitening Toothpaste fra USA. Den holder tænderne naturligt hvide, også selvom man er et kaffe og rødvins-monster…


Crest 3D Whitening Toothpaste

Køb den på Amazon for ca. 125 kr.

Hvilket skønhedsprodukt har du altid i tasken?

Jeg har altid en lille parfume eller olie liggende og min øjencreme fra Elisabeth Gierus.

Repair, 15 ml, Elisabeth Gierus, 295 kr.

Køb den på Elisabethgierus.dk.  

Hvis du kun måtte give ét skønhedsråd, hvad skulle det så være?

Sov! For uden søvn ligner og føler man sig som en hængt kat – og det er der ingen motion, cremer eller grineture, der kan gøre op for. Søvn er også med til at reparere dine celler, booste dit immunforsvar og øge din koncentration, når du vågner igen. 

Hvem har god skønhedsstil ifølge dig?

På det internationale plan synes jeg Charlize Theron altid har formået at se utrolig sund og dejlig ud. Hendes hud gløder og jeg kan se, at hun får sovet en masse og spist sunde ting.

Charlize Theron har formået at bevare sit eget ansigt til trods for, at hun bor midt i Los Botoxangeles – her til Golden Globe uddelingen i januar (Bulls).

Hvilken behandler kan du anbefale?

Jeg har det sidste halve år fået de fantastiske Oxygen behandlinger hos People i Hellerup. Det er så vildt, hvilket resultat jeg er kommet ud med. Let’s FACE IT – der er jo rynker og linjer, der ville se pænere ud, hvis de var mindre. Og jeg har sådan en tør hud, at behandlingen hjælper på det også. Det er rendyrket velvære med vitaminer, der bliver sluset dybt ned i porerne og hudlagene. Læs mere på People-hellerup.dk.

Hvis du skal forkæle dig selv skønhedsmæssigt, hvad gør du så?

Jeg får LPG behandlinger (Deep Body Shaping Technique) på Amazing Space hos en søde dame, der hedder Birthe Roepke. Det er en dejlig afslappende session, hvor man får masseret kroppen med en maskine, der masserer fedtvævet og giver cellulite transport væk fra, hvor det sidder. Og man skal tisse som en gal, når man er færdig, fordi maskinen hjælper med at rense ud. Jeg føler mig så let, når jeg går derfra. Læs mere på Amazing Space » eller Roepke Klinikken ».

Hvilken skønhedsoplevelse husker du som den allerbedste, og hvorfor?

Jeg er en spa-tosse, og alle steder jeg rejser hen, skal jeg prøve byens bedste spa. Men på Bali er der en ganske særlig atmosfære, der tilføjer behandlingerne noget ekstra. Duften, brisen, palmerne, folkefærdet, produkterne og musikken gør at jeg ofte vælger tre timer lange behandlinger. It’s heaven and quite addictive!

Nøgleord: Spa, LPG-behandlinger, cellulite, tør hud