John Ser Alt

'John ser alt' svarer på: "Er min mands følelser for mig ægte?"

Læserne har skrevet til ’John ser alt’ i Hjemmet. Her svarer han på: Hvorfor katten løber væk, hvorfor pædagogen er udbrændt – og om den nygifte kvinde kan stole på sin mands følelser for hende?

Er min mands følelser for mig ægte?

Jeg har et par spørgsmål, som jeg går og tænker lidt over. Jeg blev gift sidste år og har kendt min mand siden 2009. Alligevel er jeg kommet i tvivl om hans følelser for mig. Er han blevet gift mere af magelighed end kærlighed? Jeg synes, han tager mere, end han giver i vores liv sammen. Bliver vi sammen? Planen er, at vi skal overtage min svigermors hus. Kommer vi til det? Bliver min økonomi bedre?

John ser, at I bliver sammen

Din mand er meget glad for dig, så det er ikke af magelighed, han sagde ja til dig. Det var dig, der pressede på, og det var godt, du gjorde det, ellers var der ikke sket noget. Ikke fordi han ikke ville giftes med dig, men fordi han ikke er så god til følelser. Han vil blive mere åben og bedre til at vise følelser for dig, så jeres forhold bliver stærkere. Med andre ord, I er meget forskellige, uden at det gør noget. Jeg føler, I bliver sammen. Hvad angår svigermors hus, så fornemmer jeg, at I vil miste interessen for at overtage det. Det har ikke noget med penge at gøre, da jeres økonomi bliver bedre fremad. I falder bare for noget andet, som I hellere vil have.

Hvorfor løber katten væk?

Den ene af mine forældres to katte strejfer meget. Hvor render den mon hen? Og hvorfor kan den ikke lide at være hjemme? Min mor har også forlagt sine briller, som hun selvfølgelig har brug for, men hun er også er meget glad for. Kan du se, hvor de gemmer sig?

John ser en udhusbygning

Det er ikke første gang, brillerne er blevet væk for din mor. Hun tager dem tit af og går uden. Brillerne befinder sig i deres hus på en hylde højt oppe. Jeg fornemmer, det er i stuen. Din far har haft en periode, hvor han ikke har følt sig ok, men han er ved at komme med igen nu. Dine forældre har altid været meget glade for dyr. Kattene har det godt. Den ene strejfer meget, fordi den anden vil bestemme over den, og derved skubber den væk. Når katten er ude, befinder den sig i nærheden ved en udhusbygning.

Jeg føler mig udbrændt

Håber du kan se, om der venter et nyt job til mig. Jeg er pædagog og gik ned med stress for et par år siden. Fik så et nyt job, da jeg følte, jeg var klar igen. Men jeg føler mig udbrændt og er næsten ikke i stand til at yde omsorg for de borgere, jeg arbejder med. Jeg føler, jeg spiller skuespil og ikke passer mit job godt nok. Det er meget opslidende.

John ser et nyt job forude

At arbejde som pædagog samt at have meget kontakt med andre mennesker er normalt det, der giver dig meget energi. Men det, at du har været nede med stress to gange, gør, at du er mere følsom. Problemet er, at du så gerne vil, og du er dygtig til dit fag. Jeg kan se, at du - i samråd med din læge, som hjælper dig - vil du få et nyt job, hvor du arbejder færre timer. Det er et andet sted, men stadig inden for dit fagområde. Du bliver så glad for det. Der, hvor du er nu, føler du dig presset, og de lytter ikke rigtig til dig. Du vil selv tage kontakt til lægen for at komme ned i timer. Lægen vil bakke dig op, uden at det bliver et problem. Økonomisk vil du også kunne klare dig på nedsat tid.

Skriv til John

JohnBraad.jpg

John Braad er synsk og hjælper dig med at finde bortkomne ting og forklare mærkelige hændelser.

Skriv et brev og vedlæg et foto af dig selv, så vil John prøve, om han kan hjælpe dig.

De udvalgte breve og svar offentliggøres i Hjemmet.

Skriv til: John Braad, Hjemmet, Strødamvej 46, 2100 København