John ser alt

Fortvivlet læser til 'John ser alt': "Hvornår hører vi fra mit barnebarn?"

Læserne har skrevet til sandsigerske John Braad fra brevkassen 'John ser alt' i Hjemmet. Her svarer han to læsere på: Hvornår hører vi fra mit barnebarn? Og hvor er tæppet fra min datters dåb?

Kære John

Jeg skriver til dig for at høre, om du kan hjælpe mig. Jeg er en mormor på 92 år. Jeg vil gerne vide, om familien kommer til at høre fra mit barnebarn i år? Vi har ikke hørt fra hende i et år og tre måneder. Hun dyrker budismen og har lige været i Indien en måned.

Kan du se, hvornår vi hører fra mit barnebarn igen?

A.J.

Kære A.J.

Ja, det er svært, for I har ikke gjort noget forkert. I har også altid haft meget kontakt til hinanden. Budismen handler om at vise hensyn og ikke såre andre m.m. Lige nu sårer hun jer, fordi hun godt ved, at I tænker på hende og bekymrer jer om hende. Men det er en fase, hun er i lige nu, og det vil stoppe af sig selv. Hun vil igen blive den pige, I kender.

Jeg ser, at I har kontakt med hende i fremtiden, og det begynder snart. Hun er ikke sur, men har så mange ting i gang. Det er ingen undskyldning for ikke at kontakte jer, men hun glemmer andre omkring sig selv. Hun vil finde ud af, at familien betyder mest for hende. I kan kun vente på, at hun indser det og tager kontakt til jer.

Kære John

Jeg har mistet et tæppe fra min første datters dåb. Det har været væk i ca. seks

måneder. Tæppet er strikket til dåben af en kvinde, som nu er død. Hun var mor til en kvinde, som passede mig, da jeg var barn, så jeg er rigtig ærgerlig over det.

Jeg vil meget gerne vide, om du kan se, hvor tæppet befinder sig?

L.C.

Kære L.C.

Jeg kan se, at tæppet stadig er i familien og ikke smidt ud ved en fejl. Det er som om, tæppet er kommet i en pose. Jeg ser, at det er hos dig. Det befinder sig i posen, som er gemt væk bagerst i et skab i dit hjem. Det skal nok komme frem igen.

Det er godt, I finder det, fordi det snart skal i brug igen, da I inden længe hører om, at der er familieforøgelse i familien. Det er et rigtigt ønskebarn, og det vil gå godt med både graviditet og barn. Det er en nyhed, I vil sætte pris på, da I alle er stærke familiemennesker.

Skriv til John

JohnBraad.jpg

John Braad er synsk og hjælper dig med at finde bortkomne ting og forklare mærkelige hændelser.

Skriv et brev og vedlæg et foto af dig selv, så vil John prøve, om han kan hjælpe dig.

De udvalgte breve og svar offentliggøres i Hjemmet.

Skriv til: John Braad, Hjemmet, Strødamvej 46, 2100 København