Ældre kvinde venter på opkald

Fortvivlet læser til 'John ser alt': "Min datter er meget kold over for mig"

Læserne har skrevet til sandsigerske John Braad fra brevkassen ’John ser alt’ i Hjemmet. Her svarer han på: Hvorfor er min datter kold overfor mig? Og hvorfor kan mine børn ikke lide min nye kæreste?

Kære John

Du har hjulpet mig før, og nu har jeg brug for hjælp igen. Jeg har en datter på 56 år. Hun har to piger på 23 og 26 år. Jeg elsker mine børnebørn højt, men min datter er meget kold over for mig.

Vi taler ikke meget sammen, og det er jeg virkelig ked af. Jeg har hjulpet mange gange med penge, også mine børnebørn. Jeg elsker min datter, men det hjælper ikke.

A.O.

Kære A.O.

Du har altid været en god mor. Din datter kan godt være lidt speciel og virke lukket i det. Hun er også sådan overfor de få venner, hun har. Mange af hendes venskaber er gået i vasken. Din datter tænker ikke så meget over det, og det er ikke ondt ment fra hendes side.

Jeg kan se, at I vil få talt ud omkring det. Så bliver det godt igen. Det vil komme helt bag på hende, at du har det sådan, for hun ser det ikke på den måde. Du vil dog altid være lidt forsigtig overfor hende.

Kære John

For fire år siden mistede jeg min samlever gennem 17 år. For et år siden mødte jeg så en ny mand, som jeg har været meget glad for. Desværre kunne mine to børn ikke lide ham, og så brød jeg med ham.

Han har sejlet hele sit liv, og jeg elsker også at sejle. Vi har nydt livet sammen i det sidste år, og vi havde talt om at flytte sammen i mit hus. Vi ses stadig lidt, fordi vi ikke kan undvære hinanden. Vil mine børn acceptere ham med tiden, eller skal jeg helt stoppe med at se ham? Vi er 67 og 68 år, så vi har jo ikke hele livet foran os.

Sejlertøsen

Kære sejlertøsen

Han er en rigtig god mand, som har sine meninger. Han er en speciel type, men det er også det, der gør ham til et spændende menneske. Hvis du havde fundet en anden, ville det bare være ham, det var galt med ifølge dine børn. De vil bestemme over dig. De er bange for, at der kommer en ny mand, som vil bruge dine penge.

Det lyder hårdt, men du skal og er nødt til at sige fra over for dem. Det er en konflikt, du ikke kan undgå. Børnene skal nok acceptere ham, når du bliver boss i dit eget liv.

Skriv til John

JohnBraad.jpg

John Braad er synsk og hjælper dig med at finde bortkomne ting og forklare mærkelige hændelser.

Skriv et brev og vedlæg et foto af dig selv, så vil John prøve, om han kan hjælpe dig.

De udvalgte breve og svar offentliggøres i Hjemmet.

Skriv til: John Braad, Hjemmet, Strødamvej 46, 2100 København