Trist moden kvinde

Trist læser til 'John ser alt': "Min svigerdatter vil mig ikke"

To læsere har skrevet til synske John Braad fra brevkassen ’John ser alt’ i Hjemmet. Her svarer han på: Hvad har jeg gjort forkert, siden min svigerdatter ikke kan lide mig? Og hvad skete der, da min yngste datter så mennesker på sit soveværelse?

Kære John

Min yngste søn har en kæreste på 10. år. Problemet er, at hun ikke vil mig. Hun forsvinder fra hjemmet, hvis jeg kommer på besøg.

Det er efterhånden sjældent, jeg kommer, og jeg kommer aldrig uanmeldt. Min søn giver mig flere forskellige forklaringer, som ikke holder stik. Det er ikke gået op for mig, hvad jeg har gjort forkert. Får vi et normalt familieliv?

Jomfruen

Kære jomfru

Du har bestemt ikke gjort noget forkert. Du er glad, sjov og udadvendt. Det er nogle gode egenskaber, du har, og det kan folk godt lide. Men det er også det, din svigerdatter reagerer på uden grund.

Du ved, hvordan folk reagerer, hvis man skiller sig lidt ud. Du skal holde fast i den, du er, og ikke lave dig selv om for hendes skyld. Det er hende, der har det svært med sig selv, og det går tit ud over din søn. Han forsøger at gøre hende tilpas, hvis hun ikke får det, som hun vil have det, ellers truer hun med, at hun vil være sig selv.

Jeg ønsker dem det bedste. Men jeg ser, at din søn vil komme videre i et nyt forhold til en pige, du svinger godt med. Det vil ikke være din søn, der gør det forbi. Jeg kan se, at hun har gjort det før. Din søn bliver meget lykkelig i det nye forhold, som venter på ham.

Kære John

Da jeg tidligere spurgte dig, om det var febervildelse, når min yngste datter så mennesker på sit værelse, fortalte du, at hun var meget sensitiv.

Nu føler hun, at der stod en dame over hende en aften, da hun skulle sove. Kan du se, hvad der skete? Hvornår kommer den kæreste, du har set til mig? Nu er jeg blevet syg, så har jeg ikke så meget mod på det.

Min ældste datter og hendes mand mistede desværre deres ufødte barn sidste sommer. Får de flere børn?

D.B.

Kære D.B.

De ting, din yngste datter føler, at hun ser, skaber hun i sig selv. Så det kommer indefra. Det er godt, at du taler med hende om det. Hun er meget følsom, men det vil blive bedre med tiden, og hun vil blive stærkere. Du er også ved at få det bedre, og det betyder, at du får lyst til at komme mere ud.

Vedrørende den kæreste, jeg har set til dig, så er det ham, der kommer til dig. Han vil give dig tryghed og en følelse af ro. I vil gå varsomt frem, da I begge har været meget igennem. Du bliver ikke svigtet igen. Det varer ikke længe, inden han kommer. Din ældste datter får to børn. Hun er snart gravid igen, og det vil gå godt.

Skriv til John

JohnBraad.jpg

John Braad er synsk og hjælper dig med at finde bortkomne ting og forklare mærkelige hændelser.

Skriv et brev og vedlæg et foto af dig selv, så vil John prøve, om han kan hjælpe dig.

De udvalgte breve og svar offentliggøres i Hjemmet.

Skriv til: John Braad, Hjemmet, Strødamvej 46, 2100 København