Ældre kvinde skraber lod

Læser til 'John ser alt': "Vinder jeg i Lotto?"

Læserne har skrevet til synske John Braad fra ugebladet Hjemmets ’John ser alt’-brevkasse. Her svarer han på: Vinder jeg i Lotto? Og en læser, som er bedstemor, spørger til, hvordan hendes barnebarn med ADHD vil klare sig?

Kære John

Jeg er bekymret for min datter, som lige har mistet sit job. Finder hun et andet job, og bliver det mon det rigtige for hende? Kan du se, om min datter og familien vil flytte tættere på mig i fremtiden?

Vinder jeg i lotto, så jeg kan hjælpe dem økonomisk med at flytte?

Alene og bekymret

Kære alene og bekymret

Du vil ikke vinde noget særligt i lotto. Det vil kun være mindre gevinster. Men du vil leve et fint liv, som du har råd til uden at skulle gå og spare på alt. Du har altid klaret dig selv økonomisk, og nogle gange har du haft to job og været glad for det. Din økonomi er stabil fremadrettet.

Din datter og hendes familie vil også klare sig økonomisk, og de vil med tiden flytte tættere på dig. De taler allerede om det nu, men der er noget med din datters job, som først skal klares. Det sker lige så stille. Et sted, som hun har kontakt med, er interesseret i hende, men det er ikke på plads endnu. Hendes nye job er tættere på dig, men de vil først flytte til dit område senere.

Kære John

Det er dejligt at læse dine gode svar. Du giver folk håb og ro i livet. Jeg er bekymret for mit søde barnebarn. Hun har ADHD. Hvordan vil hun klare sig i skolen? Hvordan vil det gå, hvis hun tager på efterskole? Hvordan med uddannelse?

Bekymret momsemor

Kære bekymret momsemor

Du skal have tak, fordi du er så flittig en læser af min brevkasse. Det betyder meget for mig. Du skal ikke være bekymret for dit barnebarn. Der bliver taget godt hånd om hende. Forældrene er kørt lidt trætte, men de kommer snart med igen.

Barnebarnet vil få hjælp i skolen, og de vil se hende med nye øjne, og det kommer til at hjælpe hende. Lidt senere vil hun komme på en efterskole, som er god til hende og udvikler hende meget. Det, at hun bliver ældre, hjælper hende også. Hun vil få en uddannelse inden for plejen og blive glad for det, og hun vil få et helt normalt liv med mand og børn, hvor familien betyder alt.

Allerede nu kan I mærke, at familien betyder meget for hende, men I kan også mærke, at I bliver brugt lidt som en boksebold af hende. Det er fordi, hun har tillid til jer.

Skriv til John

JohnBraad.jpg

John Braad er synsk og hjælper dig med at finde bortkomne ting og forklare mærkelige hændelser.

Skriv et brev og vedlæg et foto af dig selv, så vil John prøve, om han kan hjælpe dig.

De udvalgte breve og svar offentliggøres i Hjemmet.

Skriv til: John Braad, Hjemmet, Strødamvej 46, 2100 København