Justin Bieber

Justin Bieber indtog Tivoli

Skriiig...! Skriiig...! Skriig...!Aldrig har jeg hørt så mange piger skrige så meget, som i går aftes i Tivoli. Teenageidolet over alle teenageidoler – Justin Bieber – blev hyldet på Plænen, fordi hans album "Believe" udkommer i dag.

Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg have troet, at han selv var til stede derinde, men nej, han var der kun på storskærm og som stjerner i øjnene på alle de søde 12-15-årige piger, der gik AMOK, hver gang hans navn blev nævnt på scenen eller en strofe af hans musik ramte øregangen. 


Musikredaktøren tog sin datter Clara (til højre) og hendes veninde Louise med til Justin Bieber-eventen.

Først lyttede vi til det spritnye album, som blev spillet på max volumen ud over Plænen. Derefter kom Rasmus Thude på scenen, og det var som om, han havde lidt af Biebers stjernestøv på sig, da han tog os "Til Månen & Tilbage". I hvert fald fik han også massive skrig, mens ivrige hænder blev rakt op til hans generøse berøring. Det samme fik det danske boyband PULS, der indtog scenen bagefter – ikke mindst, da de gav deres egen version af et af Biebers populære numre.


Om Justin Bieber

Han har solgt over 14 millioner album.

Han er den største mandlige artist på Twitter med over 23 millioner followers.

Han er den største mandlige artist på facebook med over 42 millioner fans.

Han er den mest sete video nogensinde på YouTube med over 747 millioner views.

Vinderne af "Belieber-prisen" blev fundet, og de tre bedste videoer fra dedikerede fans blev vist på storskærm. Og så – skriiig – kom Morten Resens store interview fra Norge med stjernen himself. Og åh, det luner da en mors hjerte at høre, hvor højt Justin sætter sin mor, og at han i øvrigt ikke har behov for at kigge dybt i en flaske for at håndtere berømmelsen. Det er ok med mig, at min datters hjerte banker for sådan en type!


Aftenen i Tivoli sluttes af med en fælles videohilsen – fra alle os til Justin – og så udløses den store spænding: Vinderen af en tur til USA med indbygget Bieber-koncert udtrækkes, og den heldige vinder kommer rystet og lykkelig på scenen. Skriiig...! Jeg forlader Tivoli med en lykkelig datter, hendes lige så lykkelige veninde og en følelse af, at jeg måske også selv er ved at blive (en lille smule) Belieber.