Taylor Swift med katten Olivia Benson

Stjernernes kæledyr har vilde Instagramliv: Se 11 nuttede profiler her

Har du også svært ved at stå for alle dyrene på Instagram? Læs med her, hvor vi viser dig 11 topsøde profiler med stjernernes firbenede familiemedlemmer.

En kat med 80.000 følgere, et luksushundeliv med ture til syden og en lille hvalp, der er opkaldt efter en sandwich.

Vi elsker kæledyr – og det gør kendte mennesker og deres fans tilsyneladende også. Så meget, at flere stjerner – og sågar deres fans – har oprettet Instagramprofiler til de kendtes nuttede og pelsede familiemedlemmer. Her deler de blandt andet billeder af katten, der slænger sig henover scrabblepladen eller hunden, der får besøg af sin ”nye ven”.

Vi har fundet 11 af de topsøde firbenede kendisvenner med deres egen profil, som du bare MÅ følge:

1. Choupette Lagerfeld

Hunkatten Choupette er en Blue-Cream Tortie Birman og var den tyske modedesigner og tidligere chefdesigner for bl.a. Chanel Karl Lagerfelds kæledyr fra jul 2011 indtil hans død i 2019.

Karl Lagerfeld holdt meget af sin hvide pelsbold og havde hende med verden rundt. Og da modedesigneren fik muligheden for at dekorere to suiter på det luksuriøse femstjernede hotel Le Crillon, skulle den ene selvfølgelig også opkaldes efter hans firbenede følgesvend

Choupette har længe været kendt i modebranchen, især blandt dem, der fulgte Lagerfelds karriere. Den hvide kat med de blå øjne blev dog især kendt, da det kom frem, at hun står nævnt i Lagerfelds testamente og derfor arvede de ca. 1.3 mia. kroner, modedesigneren efterlod sig.

Grundet den pludseligt store omtale og popularitet fik hun sin egen Instagramprofil. Kontoen startede med at være på fransk, men da det på kort tid vrimlede ind med følgere på kattens profil, skiftede den hurtigt over til at være på engelsk. Nu har Choupette hele 80.000 følgere – og sit eget merchandise.

Efter modedesignerens død er katten repræsenteret af My Pet Agency.

Følg den verdenskendte kat her:

2. / 3. / 4. Meredith, Olivia og Benjamin Swift

Taylor Swift er en rigtig katteelsker. Foruden at hun selv har spillet en af hovedrollerne i filmen Cats, har hun intet mindre end tre katte, der holder hende og kæresten, den engelske skuespiller Joe Alwyn, med selskab. En af kattene har medvirket i The Ellen Show, og hun optræder også sammen med sine ’søskende’ i Taylor Swifts musikvideo og er fast inventar i sangerens Instagram feed.

Men selvom Taylor Swift ikke selv har profiler til sine katte, har de alligevel fået hvert sit feed. Fans har nemlig sørget for at samle billederne af sangerindens elskede pelsvenner og har lavet en profil til hver af dem.

Meredith Grey, en grå Scottish Fold kat, er den ældste og mest kendte af Taylor Swifts tre katte. Hunkatten er opkaldt Meredith Grey-karakteren i Swifts yndlingstv-serie, Grey’s hvide verden, og har været rumbo med den verdenskendte sanger siden 2011. Siden da har hun været med i flere af Swifts hjemmevideoer på Youtube, og så hun han har lidt mere end 15.000 følgere på sin Instagram.

Ligesom storesøster Meredith Grey er Olivia Benson en Scottish Fold kat. Hun går under kælenavnet Dibbles og er opkaldt efter karakteren Olivia Benson i den amerikanske hitserie Law & Order: Special Victims Unit. Hun har været nomineret til ’Storbritanniens yndlings kendiskat’ og ’Sødeste kat til en musiker’, men vandt desværre ingen af kategorierne. Hun har dog vundet en masse hjerter, og det har fået næsten 10.000 til at følge hende på Instagram

Det nyeste familiemedlem af Swift-familien er den lille hvide Benjamin Button. Killingen er ligesom sine ’søstre’ opkaldt efter en fiktiv filmfigur, nemlig karakteren med samme navn i filmen Benjamin Buttons forunderlige liv, portrætteret af Brat Pitt. Taylor Swift og den lille pelsbold med krystalblå øjne blev for første gang introduceret, da han skulle være med i musikvideoen til hendes single ME! Hun blev med det samme forelsket og fik lov til at få ham med hjem. Benjamin Button er den af de tre ’søskende’ med færrest følgere, men flest fanprofiler på Instagram.

Se søde Meredith og Olivia Swift her:

5. Alba Briandh

Alba Briandh er en lille, glad Shih Tzu-hund, der virkelig hitter på Instagram. Foruden at hun ofte kan ses på sammen sine venner og sin mor, den danske influencer og youtuber Anna Briandh, på morens profil, har hun også fået sin egen profil.

Den lille, smilende hund har intet mindre en 43.000 følgere og lægger billeder op af alt fra sig selv i sit Halloween kostume, til hvordan hun passer ned i en kuffert.

Kan du heller ikke få nok af lille charmetrold, kan du også hoppe ind på mor-Annas YouTubeprofil, hvor Alba også er fast inventar.

Men du kan også bare starte med at følge søde og smilende Alba på Instagram her:

6. Eddie Spaghetti Pitzner

Den lille hund, Eddie Spaghetti Pitzner, er ligesom sin mor, influenceren og rigmandsdatteren Elvira Pitzner, fast inventar i tv-serien Diamantfamilien. De to bader sammen og er faste rejsepartener, når turen går Danmark rundt, men også hvis flyet går sydpå. Og selvfølgelig har han også sin helt egen Instagramprofil.

Eddie Spaghetti er knap 2,5 år og var kun få uger gammel, da han blev en del af Pitzner-familien. Hans profil blev dog oprettet allerede før, han officielt var et familiemedlem, som en slags official nedtælling til den store den dag. Han har nu næsten 15.000 følgere, der ser med, når han tager en lur, får nyt tøj, bader med mor, gennemfører Caminoen, og når der er familieforøgelse.

Følg skønne Eddie Spaghetti på Instagram her:

7. Baloo Schultz

”Ved godt jeg er lækker 🐶” står der i Baloos bio. Og det er han!

Den lille Baloo er en kun 11 uger gammel Maltipoo, men har allerede mere end 30.000 følgere på Instagram, der følger med i hans hverdag.

Ligesom sin gode veninde Alba Briandh, er Baloo også en del af en lille YouTuberfamilie. Han holder nemlig til hos det unge YouTuberpar Jasmin Lind Schultz og Mika Schultz, der tilsammen har 175.000 følgere. Her får han lov til at være med i en masse sjove YouTube-videoer, få lækre bade og slås lidt med far.

Følg den lille, krøllede Baloo på Instagram her:

8. Otto Panini

Otto Panini er en kun 11 uger gammel Kleiner Münsterländer hund, der pendler mellem Søborg og ydre Nørrebro. På hans profil kan du se, hvordan han hurtigt vokser og får en masse personlighed – og at der skal lidt mere, end at man leger med hans poter, til, at han vågner fra sin elskede søvn.

Det er Frederikke Legaard, kunster og tidligere Den store bagedyst-vinder, der står bag profilen. Hun glædede sig faktisk så meget til at få det nye familiemedlem, at hun havde oprettet profilen til lille Otto Panini allerede før, hun kørte tværs over landet for at hente ham. Hun ville nemlig bare lige skrive, at de glædede sig til, at han skulle med hjem. Hvortil han ”svarede”:

”Glæder mig sku lidt til at se Sjælland og prøve at tisse på et fortov. Hilsen Otto

Følg lille Otto Panini og se de mest nuttede videoer af ham her:

9. Molly Sophie Pitzner

Ligesom sin lillesøster har Thalina Pitzner, influencer og rigmandsdatter, også oprettet en Instagram til sin hund. Eller til sine mange hunde faktisk.

For lige så meget som den er dedikeret til hendes egen hund Molly, er den, ligesom navnet antyder – "mollymircales" – dedikeret til Mollys mirakler, altså de mange hvalpe, Molly igennem tiden har født.

Og det er intet mindre en ti Lab Pei’er, seks Frisian Stabyhoun’er og seks Labrador hvalpe.

Der er altså garanti for masser af nurh-faktor, når de mange hvalpe leger rundt i haven, når der skal fejres fødselsdag, eller når der skal handles ind.  

Følg Molly Sophie og hendes mange mirakler på Instagram her:

1o. Yrsa Sloth

Næsten 10.000 fulgte med på Instagram, da pelsbolden Yrsa rejste rundt i sommerlandet, da hun gik med ble, og da hun havde været en tur ved frisøren.

Det er influencer, YouTuber, forfatter og kvinden bag Yarn Junkies, Kristine Sloth, der er ejeren af denne søde hund, og som længe har delt søde billeder og videoer af den lille solstråle.

I dag holder Yrsa mere til på mors profil, men de mange søde billeder ligger stadig på profilen.

Se billederne her:

11. Torben og Tom Hardy

De to danske og legeglade hunde Torben og Tom Hardy har smeltet mange hjerter på henholdsvis model og stifter af Liljatraining Emilie Lilja og frisøren og blogger Britigtta Comets profiler.

Men når man nu er to legesyge bedste(hunde)venner, hvorfor så ikke få en konto sammen?

Og det er da også lige, hvad de to cuties har! På deres fælles profil hopper, leger og slås de med hinanden på sjove videoer og farverige billeder. Du kan også følge dem på deres fælles frisørtur, bade tur og spilleaften.

Følg Torben og Tom Hardys livlige leg her: