Martin Johannes Larsen er vært på Vild med Dans 2024.

Martin Johannes Larsen vil gerne leve op til én bestemt ting som ven

For Martin Johannes Larsen er et godt venskab et sted, hvor han kan føle sig hjemme. Selv mener han, at han er en alsidig ven, men der er især én ting, han efterstræber som kammerat.

Vi kender ham som vært på Vild med dans, hvor han bl.a. har sørget for den gode stemning blandt danserne i backstage-rummet. For den 34-årige Martin Johannes Larsen er en god ven én, man kan regne med. Det fortæller han til alt.dk, da vi tager en snak med ham om venskaber.

Artiklen fortsætter under videoen. 

”For mig er en god ven en person, som altid er der, når man har brug for det. En god ven kan jeg altid skrive til eller gå til, hvis der er noget, som jeg har brug for at vende – uanset om det er på privatfronten, karrieremæssigt eller whatever. Men det kan også være, hvis jeg bare har brug en sludder for en sladder. En god ven – eller et godt venskab – er et sted, hvor jeg kan føle mig “hjemme”,” siger værten til alt.dk, og fortsætter:

”Jeg synes ikke, der er én ”type” god ven – der er flere typer venner, som er gode på forskellige måder. Jeg synes faktisk også, at det er vigtigt, at man kan “bruge” sine venner til forskellige ting. Jeg har fx venner, som jeg kan tale dybt med, og andre venner, hvor de dybere snakke udebliver, men hvor vi i stedet drikker en øl og hygger os på overfladen. Dermed ikke sagt, at noget er bedre end andet. Tværtimod. Og ofte sker der det smukke, at nogle af de forskellige typer af venskaber smelter sammen, så man pludselig kan bruge de samme venner til flere forskellige ting.”

Hvad er det vigtigste i et venskab?

”Troskab. At man har hinandens ryg no matter what. Og selvfølgelig hyggen. Hold kæft, det er vigtigt, at man hygger sig med sine venner. Man skal huske at dyrke og pleje sine venskaber, det er vigtigt.”

Hvornår har du haft brug for en god ven?

”Jeg har tit brug for en god ven. Alle har fra tid til anden brug for en god ven. Senest var forleden, hvor jeg havde læst noget i en bog, som fik mig til at tænke på min ven, og i den forbindelse havde jeg brug for at fortælle ham noget. Og da vi fik snakket, fik vi vendt en masse ting, som jeg indirekte – og uden at vide det – havde brug for at vende. Det er netop dét, venner kan.”

Hvilken slags ven er du selv?

”Jeg tror – og håber – først og fremmest, at jeg er en loyal ven. Det prædikat vil jeg rigtig gerne have og leve op til. Derudover er jeg også en sjov ven, som for det meste er klar på en snak over en øl. Jeg prøver også at være en kærlig ven, som er god til at lytte, og som man kan have de dybere samtaler med. Så altså… En alsidig ven,” afslutter han.

Vild med dans har premiere d. 20. september på TV 2 og TV 2 Play.