Men er det virkelig okay, Steve?

Det er ingen hemmelighed, at jeg absolut elsker 90’er serien Beverly Hills 90210, og jeg tror, at jeg har set den mellem 5 – 10 gange, og det er ikke noget at skamme sig over, for jeg kan nærmest ikke komme i tanke om én af mine veninder som ikke har det på samme måde (- eller måske siger det bare mere om min vennegruppe, men nok om det).

Og i ”Beverly 90210”, var Steve aldrig rigtig den hotte. Det var altid Dylan, Brandon og i de sene afsnit David, det må ikke have været sjovt. Han fik heller aldrig rigtig de hotte piger (Laura Kingman tæller ikke – hun var jo skør) og til sidst ender han, som ham den kedelige med barnet. Ingen gider være den kedelige med barnet…  Men nok om fortiden og 90’erne, for i weekenden, forsøgte Steve at gå tilbage til en anden gylden tidsperiode, 00’erne, og genvinde lidt af det som han skulle have været: Den hotte Chippendale.

Således ser du her Steve med et æggende blik og stram mave, men er det virkelig okay, Steve? Hvad siger Janet til det? Og hvad med lille Maddie?

Ps. Jeg ved godt, at han ikke hedder Steve i virkeligheden.