Dommerbordet Vild med dans

2 dommere har meldt fra – mød den nye Vild med dans-dommer her

Dette års Vild med dans vil byde på en lang række nye ansigter – og her taler vi ikke kun om de 10 nye dansepar. Der vil også være et nyt værtspar, ny kapelmester og et nyt dommerpanel. Mød den nye dommer her.

Der vil være færre dommere til at bedømme de 10 par, når Vild med dans sæson 21 ruller ind over tv-skærmene landet over d. 20 september.

Mangeårig dommer, Anne Laxholm, fortalte allerede i juni, at hun stopper som dommer. I går ramte nyheden så, at Nikolaj Hübbe heller ikke vil sidde med ved dommerbordet i år.

TV 2 har dog styr på, hvem der vil svinge dommerpointene sammen med Marianne Eihilt og Sonny Fredie-Pedersen. Det bliver den internationale dansedommer Lene James Mikkelsen, som for de fleste seere vil være et ukendt ansigt. Men det er hun ikke i danseverdenen.

Ifølge TV 2 er aarhusianske Lene James Mikkelsen et stort navn i danseverdenen, især i udlandet. Hun var bl.a. den første danske verdensmester i latinamerikanske danse, og i dag bruger hun 250 dage om året på at rejse verden rundt og undervise turneringspar og dømme turneringer.

”Når man som jeg rejser alene så mange dage om året, kan det godt blive lidt ensomt. Så det at blive en del af 'Vild med dans'-familien og blive en del af et team, det glæder jeg mig til. Jeg har set 'Vild med dans' helt fra begyndelsen, og jeg tror, alle elsker at være med, og de har en fest, som jeg gerne vil opleve! Jeg håber, at jeg med min erfaring kan pege helt præcist ud, hvad der skal til, for at nydanseren kan forbedre sig så hurtigt som muligt, siger Lene James Mikkelsen i en pressemeddelelse fra TV2.

Lene James Mikkelsen er ny dommer i Vild med dans sæson 21
Lene James Mikkelsen er ny dommer i Vild med dans sæson 21

Underholdningsredaktør Mads Elias Højbjerg Ravn, TV 2, er glad for at kunne byde Lene James Mikkelsen velkommen som ny dommer i 'Vild med dans'.

”Med hendes store erfaring og ekspertise i danseverdenen, blandt andet som tidligere verdensmester og international dommer, er hun en perfekt tilføjelse til vores dommerpanel. Lenes professionalisme og unikke viden om latindans gør hende til et oplagt valg. Jeg glæder mig til, at hun skal inspirere både dansere og seere med sin passion og viden, siger han.

'Vild med dans' 2024 har premiere fredag 20. september klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.