TV2 afslører: Her er den nye "Bachelorette"

Emma Sofie Nielsen er klar til at dele roser ud i næste sæson af TV 2-programmet "Bachelorette".

Artiklen er første gang bragt hos HER&NU. Dette er en redigeret udgave.

Når tredje sæson af "Bachelorette" får premiere, er det Emma Sofie Nielsen, der skal finde kærligheden iblandt en gruppe mænd.

Det oplyser TV 2

Emma Sofie Nielsen er 27 år gammel - og hendes opvækst har været en smule anderledes end de fleste andres. 

For hun voksede op i Esbjerg, men hendes liv tog en anderledes drejning, da hun som otte-årig flyttede til New Zealand sammen med sin familie, hvor hun har boet de sidste 16 år. Nu er Emma Sofie Nielsen dog tilbage i Danmark, hvor hun bor i København og arbejder som tøjdesigner.  

Jagter den første danske kæreste

Når Emma Sofie Nielsen til november og december drager på datingeventyr, håber hun på at finde noget, som hun aldrig før har haft. Hun har aldrig haft en dansk kæreste.

"Jeg har ikke datet særligt meget de sidste to år, fordi jeg har fundet det lidt intimiderende at skulle melde mig på datingscenen her i København," siger Emma til TV2. Hun glæder sig dog til at udfordre sig selv - og forhåbenligt finde kærligheden.

Emma Sofie Nielsen Bachelorette

"Ham, jeg leder efter, har humor og samtidig en seriøs side. Han må gerne være ambitiøs og have en masse forskellige interesser. Han skal være selvstændig, 'in touch with his feelings', sød, empatisk og udadvendt. Jeg søger en livspartner, bedste ven – en jeg kan leve livet fuldt ud med og have det sjovt med," siger hun i en pressemeddelse til TV2.

Du kan møde Emma Sofie Nielsen i videoen herunder.