Özlem Cekic: "De tanker ville jeg ikke have haft, hvis det var min mand, der dansede"

Özlem Cekic ser det som en udfordring at deltage i 'Vild med dans', men hun kan alligevel ikke lade være med at tænke over, hvad andre mon mener om danseriet.

Selv om 'Vild med dans' fejrer sin 20 års fødselsdag i år, er Özlem Cekic' deltagelse i programmet faktisk lidt af en milepæl. 

Hun er nemlig den første muslimske kvinde, der deltager i den danske udgave af underholdningsprogrammet. 

Det fortæller hun i Hendes Verden, der er på gaden i uge 39.

Vrikker med røven

En af de ting, Özlem har tænkt meget over i forbindelse med sin deltagelse i danseprogrammet er, hvad det muslimske miljø mon vil tænke. 
 
 
"Nu får jeg ryddet op i mine normer og fordomme, for en muslimsk kvinde kan sagtens danse med en mand, der ikke er hendes egen, og hun kan sagtens vise sin krop frem uden at miste værdi", siger hun. 
 
Og selv om Özlem Cekic rationelt godt kan se, at det er helt ok, at hun deltager, så er hun alligevel forundret over sin egne tanker om det hele.
 
"Det overrasker mig, at jeg tænker over det. Jeg er bange for, at de ikke kan tage mig seriøst, når jeg vrikker med røven på nationalt tv, men det er tanker, jeg slet ikke ville have haft, hvis min mand skulle være med". 
 
"Jeg frygter også, hvordan seerne vil tage imod en, der ser anderledes ud. Jeg har altid fået hademails, så mon jeg får færre eller flere nu?", spørger hun. 
 
Du kan læse hele interviewet med Özlem Cekic' i Hendes Verden uge 39 og følge hendes danseeventyr fredag klokken 20 på TV 2.