Sara savnede intimitet, men Rasmus holdt tilbage - nu forklarer de, hvad der skete

Sara savnede intimitet, men Rasmus holdt tilbage - nu forklarer de, hvad der skete

’Gift ved første blik’-parret Rasmus og Sara åbner her op om, hvilke tanker han gjorde sig om den seksuelle relation.

Denne artikel blev første gang bragt på HER&NU/Realityportalen. Dette er en redigeret udgave.

I aftenens afsnit af 'Gift ved første blik' kommer vi helt tæt på flere af parrene, når der tages hul på både tunge og lette snakke.

For 31-årige Rasmus og 29-årige Saras vedkommende falder snakken på deres seksuelle forhold, da Sara undrer sig over, at de ikke har haft sex tre uger inde i eksperimentet.

Overfor HER&NU/Realityportalen sætter parret nu begge ord på episoden.

”Jeg tror bare, at det begyndte at føles underligt, at der ikke var mere, og derfor nåede jeg til et punkt, hvor jeg blev nødt til at sige det højt, fordi jeg simpelthen ikke forstod det,” fortæller Sara og tilføjer:

”Jeg kunne ikke forstå, at vi kyssede og krammede, men at han ikke lagde op til sex. Det gav ikke mening i mit hoved, fortæller Sara, der også understreger, at hun bedre forstår det i dag.”

Ifølge Rasmus ønskede han at vente, fordi han gerne ville være der emotionelt, selvom der var en fysisk tiltrækning.

”For mig handler det intime ikke kun om at have sex. Jeg er et enormt intimt menneske. Jeg tror bare, at for mig er sex next level i eksperimentet, og det gør mig ikke noget at vente lidt,” siger Rasmus.

”Det er også dejligt at have noget at se frem til og glæde sig til. Jeg ville gerne respektere Sara og eksperimentet ved at sige, at vi har faktisk fem uger, så hvornår behøver man at gøre det.”

Opstod usikkerhed

For Sara opstod undringen også, fordi parret på daværende tidspunkt var løbet ind i andre småkonflikter, som vi også ser i aftenens afsnit.

”Det fyldte rigtig meget særligt lige dér, fordi der var andre ting, der også var begyndt at skrante lidt mere, og så begynder man at kigge på, hvad der egentlig fungerer,” fortæller Sara.

Der opstod derfor en usikkerhed hos Sara, selvom hun generelt hvilede i relationen.

”Som man også ser i forrige afsnit, så begynder jeg at blive meget usikker på os, og det får mig også til at lyde usikker, hvilket jeg ikke var generelt,” siger Sara og uddyber:

”Jeg føler mig ret tryg i det hele, og generelt er jeg ikke usikker, men det bliver jeg lige pludselig, fordi det var så kontrastfyldt, fordi vi rørte så meget ved hinanden, men vi rørte ikke ved hinanden i sengen.”

For Sara var det derfor vigtigt at tage snakken med Rasmus på daværende tidspunkt.

Følte sig utilstrækkelig

Ifølge Rasmus blev han i situationen overrasket over, at de havde så forskellige opfattelser til det.

”Da hun italesætter det, kan jeg godt forstå, hvor hun kommer fra, men jeg føler stadigvæk, at der er så meget andet godt at tage af,” siger Rasmus og uddyber:

”Det gjorde ondt, at jeg ikke følte mig tilstrækkelig, og jeg har tidligere dealet med, at jeg ikke har følt mig tilstrækkelig.”

For Rasmus handlede det ikke om, at han ikke havde lyst til Sara fysisk.

Der er forskel på at have lyst fysisk og samtidig være der emotionelt, og det tager lidt længere tid for mig, fortæller Rasmus og tilføjer:

”Det tager noget tid. Specielt når man bliver presset ind i en uvant situation, hvor man bliver gift med en, man ikke kender. Jeg tænkte, at det skal nok komme på et tidspunkt, og jeg hvilede i det.”

Forestillinger om mænd

Rasmus stiller sig også undrende overfor de fordomme, der generelt kan være om mænd og sex.

”Jeg synes, det er interessant at tale om, at rigtig mange mennesker ofte tænker, at mænd bare er en stor fallos, der står til rådighed,” siger Rasmus og uddyber:

”Noget, jeg godt kunne tænke mig, at der kom fokus på, er, at bare fordi kvinden har lyst til sex, så er det som om, at så skal mænd per definition have sex, hvorimod hvis det var omvendt - at det var kvinden, der ikke havde lyst, så havde det været anderledes.”

Du kan se 'Gift ved første blik' hver torsdag klokken 20.00 på DR1 og DRTV.