Matilde Mackowski

Sexklumme: Derfor skal du smide bh'en

Vores sexskribent Matilde har smidt bh'en permanent. Dét har nemlig flere fordele, fortæller hun.

De kan være runde, struttende, flade, fyldige, små, STORE (oftest ikke lige store), bløde, lange og knap så lange. Ja det er vores – dine og mine – bryster, jeg henviser til.

Jeg kan lige så godt være hudløst ærlig: Mit forhold til mine bryster har ændret sig merkant de seneste ti år.

Jeg er gået fra en push-up tilstand, hvor brysterne helst skulle sidde oppe under hagen, naturligvis støttet af både bøjler og puder - gerne 3 i hver skål. Jeg tog simpelthen puderne ud af nogle af mine andre bh’er, så jeg fik maksimal fyld. Det krævede vel nærmest en uddannelse at komme ind til mine bryster og jeg havde ingen mulighed for at mærke, hvis der var nogen, der strejfede ”dem”.

LÆS OGSÅ på Fitliving.dk: Få hemmeligheden bag god sex

"Jeg elsker følelsen af at få bh'en af"

Jeg havde en fornemmelse af, at det var præcis sådan, at mine bryster skulle støttes og behandles. Lidt som nogen, der levede lidt i sin egen verden. Måske det også var fordi mine bryster ikke fra naturens side hører til de store af slagsen?

Noget af det første jeg gjorde, når jeg kom hjem fra en lang arbejdsdag var; At smide skoene og jakken ude i gangen, lægge de stramme jeans op af sofa armlænet og løsne bh’en på vej ind til soveværelset, inden den blev henkastet på sengen. Jeg elsker simpelthen følelsen af at få bh’en af, så brysterne bare kan få lov til at være fri under blusen. 

I dag, her ti år efter, har jeg faktisk smidt bh’en permanent og jeg kan mærke en stor forskel på mine brysters blødhed; de bliver aldrig hårde og spændte som før.

Jeg føler mig helt kejtet, når jeg en sjældent gang imellem prøver en af de gamle bh’er, hvis jeg har noget tøj, hvor det bare ville være mest praktisk at have en bh inden under. Dog ender det altid med, at jeg tager den af med det samme, fordi jeg synes, den er lidt irriterende at have på. Jeg har bare ikke den samme kontakt med mine bryster, når de er indkapslet i en bh.

LÆS OGSÅ: 5 overraskende fakta om sex

Hvad fik mig til at smide bh’en?

For godt tre siden var jeg til en workshop med en super dygtig og jordnær kvinde ved navn Saida Désilets. Workshoppen handlede i sin helhed om, hvordan vi kvinder kan blive mere sensitive, saftige og få en endnu større kærlighed til os selv og vores kroppe. Det var her min ”non-bh-rejse” startede.

Vi fik en masse informationer om hvilke nye seksuelle potentialer vi kunne nå, hvis bl.a. vores kontakt til vores bryster blev større. Vi fik fx undervisning i brystmassage, en massageform som jeg aldrig før havde overvejet at give mig selv eller modtage. Men jo mere vi rører ved vores bryster, jo mere for de ”lov” til at blive en del af vores kroppe; brysterne blive endnu mere sensitive og de kommer til at strutte af seksuelle energi.

Jeg er klar over, at det ikke er mulig for os alle at gå uden bh og at det ikke altid er lige praktisk og hensigtsmæssigt at møde ind på jobbet med struttende bryster.  Men når vi er inden for hjemmets fire væggen, så kan jeg varmt anbefale, at vi alle slipper brysterne endnu mere fri (i det fri). Vær ikke bange for at forkæle dem med en lækker creme på samme måde som du forkæler dit ansigt, dine hænder og fødder. For mig er det blevet en vigtig del af min hverdag - og ikke mindst min seksualitet - at hylde mine bryster og give dem opmærksomhed. Jeg har opdaget, at jeg elsker mine bryster!

Min lille tanke til dig er: Elsk dine bryster, lige gyldig størrelse, form og hvilken retning de stritter!

Få inspiration til dit sexlegetøj på Sinful.dk.

Matilde Mackowski

Mathilde er stifter og medejer af den erotiske webshop Sinful.dk, hvor hun er ansvarlig for indkøb af sexlegetøj, forretningsudvikling og drift af webshoppen. Seksualitet og parforhold har været en af Mathildes interesser igennem mange år, og udover at skrive blogs og guides om emerne, optræder hun ofte på TV2 Østjyllland.

Mathilde er oprindelig uddannet ejendomsmæglerassistent. Privat går hun meget op i at spise sund mad, der ikke er forarbejdet eller som indeholder unaturlige tilsætningsstoffer, så kroppen har den bedste forudsætning for at yde optimalt. Både på arbejds- og hjemmefronten...

Læs mere om Mathilde Mackowski her