szhirley

Szhirley om sit livs kærlighed: ”Jeg vidste helt ind i mine knogler, at ham ville jeg have”

Da Szhirley er i starttrediverne, er hun overbevist om, at hun er færdig med mænd. Faktisk går hun og overvejer at blive solomor. Men en dag forelsker hun sig hovedkulds i en mand, som har været i hendes liv i mange år – hun har bare aldrig tidligere set ham i dét lys.

Sanger og skuespiller Szhirley var egentlig fast besluttet på, at hun var færdig med mænd, da hun mødte Mads Møller. Ham, hun i dag er gift og har to drenge med.

”De forhold, jeg havde været i før, var så komplicerede og svære, at de havde drænet mig fuldstændig og efterladt mig i den tro, at jeg faktisk helst bare ville være single,” siger sangeren i et interview til Hendes Verden.

Hun var i starten af 30’erne, da hun gav slip på tanken om at finde den helt rigtige mand. Ham, der skulle være far til hendes børn. I stedet begyndte hun at overveje mulighederne for, hvordan hun kunne blive mor alene. For mor ville hun gerne være.

”Min mor havde jo gjort det. Så kunne jeg vel også,” konstaterede hun dengang.

”Pludseligt stod han der”

Nærmest i samme øjeblik, hun havde sluppet tanken om den eneste ene, stod han der. Lige for næsen af hende – og der havde han faktisk befundet sig i en del år.

”Det er mærkeligt, for vi havde kendt hinanden og arbejdet sammen i flere år, da jeg pludselig så ham på en anden måde.”

Mads Møller arbejdede som musikproducer, og deres veje havde derfor krydset en del gange, men uden det havde slået gnister. Pludseligt var det bare, som om noget ændrede sig, og på hvad der føltes som en enkelt aften, fik han lavet om på Szhirleys planer om at skulle være solomor.

”Jeg fik bare blik for den her mumlende nordjyde af en musikproducer i hjørnet af studiet på en helt anden måde end før. Og så ændrede det sig alt sammen. Nogle gange ved man det bare. Og jeg vidste helt ind i mine knogler, at ham ville jeg have. Sådan har jeg det stadig,” slutter hun.

Læs hele interviewet i denne uges Hendes Verden.

Om Szhirley

  • Szhirley Nova Bianca Rokahaim, 46 år.
  • Brød i 1996 igennem som Danmarks første R&B-sangerinde med albummet I’m Comming og har siden leveret adskillige sange til de danske hitlister.
  • Arbejder i dag som skuespiller, revy- og musicalsanger og driver smykkevirksomheden Dropps by Szhirley med smykker i eget design.
  • Gift med musikproducer Mads Møller, som hun har drengene Elton på 12 og Bille på otte med.