Take That københavn

Take That holdt Sankt Hans i København: ”Vi så en heks brænde”

Medlemmerne af det verdensberømte boyband nød en fridag i vores populære hovedstad.

Du står rundt om Sankt Hans-bålet og synger med på ”Midsommervisen”.

Pludselig genkender du en sangstemme midt i fællessangen. Du kigger dig over skulderen: ”Er det ikke?”

Jo, det kunne godt have været Gary Barlow, Mark Owen eller Howard Donald, som du stod ved siden af og nød bålets flammer med. I hvert fald, hvis du fejrede midsommer et (for redaktionen ukendt) sted omkring den københavnske.

For i går, søndag, var de tre tilbageværende medlemmer af det verdensberømte boyband Take That på besøg i den danske hovedstad, hvor de holdt en fridag sammen med gode venner.

Det afslører forsanger Gary Barlow på sin instagram @Officialgarybarlow, hvor han har lagt et billede ud med ham og kollegaen Howard Donald. De sidder i sommertøj på en havnekant og kigger ind i kameraet, mens solen bager dem i ansigtet.

I teksten til opslaget forklarer han, at drengene i bandet har været med til den meget danske tradition ”Sankt Hans-bål” med alt hvad dertil hører:

– Fridag i København. Hvilken fantastisk dag tilbragt med venner og kolleger. Vi så en heks brænde og fik fantastisk grillmad. Tak, fordi du får os til at føle os så velkommen, Danmark, skriver han.

Take That har netop spillet i København fredag den 21. juni og igen 22. juni, hvor de optrådte i KB Hallen. Koncerterne var en del af bandets 30 års jubilæum og den eneste Take That-koncert i Skandinavien denne sommer.

Og at bandet nød at være tilbage i Danmark, fremgår også tydeligt af et andet opslag på musikerens Instagram, hvor han forklarer, at han er ked af at skulle forlade Danmark.

Han forklarer desuden i et tredje opslag, at de danske koncertgæster har været de mest højlydte på deres tour indtil videre.

Oprindeligt bestod Take That af fem medlemmer: Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange og Robbie Williams.

Som den første forlod Robbie Williams i 1995 bandet, og året efter blev bandet opløst. De fandt dog sammen igen i 2005, men uden Robbie Williams. Han var til gengæld med på gruppens sjette studiealbum Progress fra 2010.

I 2014 udkom endnu en plade fra gruppen, som fra da af var reduceret til de tre medlemmer Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald.

GettyImages-106150352.jpg