taylor swift quiz

Test dig selv: Hvor godt kender du Taylor Swift?

Fra den 15. marts 2024 kan du streame den hypede koncertfilm Taylor Swift The Eras Tour (Taylor’s Version) – og inden længe indtager Taylor Swift Europa med selv samme tour. Dét varmer vi op til med en lille test i Taylor Swift og den eftertragtede Eras Tour.

Det er Taylor Swifts verden. Vi andre lever bare i den.

Sådan har det lydt mange steder de seneste år.

For Taylor Swift er alle steder og på alles læber. Foruden at hun i mange år har ligget i toppen af alle hitlister, var både den mest afspillede artist på Spotify og blev udnævnt til Time’s Person of the Year i 2023, så har hun også slået flere rekorder med sin Eras Tour.

Ifølge Guinness Rekordbog er hendes Eras Tour den mest indbringende musikturné nogensinde – og det er samtidig den første tour, der overgår 1 milliard dollars i omsætning.

Senere på året kommer den 14-dobbelt Grammy®-hædrede artist forbi Europa med sin populære Eras Tour, og det fejrer Disney+ med, at du fra den 15. marts kan streame koncertfilmen Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version) på deres streamingtjeneste.

Koncertfilmen blev vist i biografer verden over i efteråret, hvor den indtjente 260 millioner dollars på verdensplan i billetsalg, hvilket gør den til den bedst sælgende koncertfilm nogensinde.

Her kan du varme op til både koncertfilmen og selve touren med at teste dig selv og din viden i Taylor Swift og The Eras Tour.