Anna Thygesen i blomstret kjole

Anna Thygesen: Jeg har aldrig været en af de mødre, hvor ”først nu giver livet mening”

Da Anna Thygesen mødte sin kæreste Bill, følte hun sig endelig klar til at blive mor. Men det er ikke det eneste, hun er, fortæller hun til Hendes Verden.

Da Anna Thygesen var i slutningen af 30’erne, mødte hun sin nuværende samlever. Indtil da havde hun ikke mødt en mand, som hun kunne forestille sig at starte en familie sammen med, men da hun mødte journalisten Bill, så tingene anderledes ud.

Det fortæller hun til Hendes Verden i uge 31.

Parret fik en søn, lige inden Anna Thygesen fyldte 40 år, og her oplevede hun den ubetingede form for kærlighed, som man kun kan føle til sit barn, fortæller hun. Og det var sårbart for hende at mærke så intens kærlighed.

”Det var nok også derfor, jeg havde undgået det indtil da. Og så fordi jeg ikke havde mødt nogle egnede mænd, men Bill havde styr på sit shit.”

Derfor fik parret sønnen Vilhelm, der i dag er 21 år. Rollen som mor har passet Anna Thygesen godt, men at være mor er ikke det eneste, hun drømmer om, forklarer hun.

”Jeg er ekstremt glad for, at jeg har fået et barn, men jeg har aldrig været en af de mødre, hvor ”først nu giver livet mening.” Jeg elsker at være mor, men jeg er også meget andet.”

Karrieren i fokus

Anna Thygesen har altid fokuseret på at skabe en karriere. Og særligt efter PFA skandalen, hvor hun blev viklet ind i en mediestorm, da hendes daværende kæreste Kurt Thorsen blev sigtet og dømt for bedrageri og dokumentfalsk, var hun – med egne ord – nødt til at knokle røven ud af bukserne.

”Det tog syv år. Da jeg blev ansat som forretningsudvikler på TV2 i 2007, følte jeg, at jeg var tilbage karrieremæssigt,” uddyber hun.

Hendes store fokus på at genetablere karrieren, påvirkede også familielivet.

”Når jeg for sjovt spørger Vilhelm, hvordan han husker mig fra sin barndom, så holder han en fiktiv telefon op til øret og mimer “hold kæft, mor taler i telefon” ved at trække pegefingeren hen over halsen,” fortæller hun.

Det er nok de færreste forældre, der ønsker at efterlade det indtryk hos deres børn, men det er ikke noget, Anna føler sig skyldig over.

”Det giver mig på ingen måde dårlig samvittighed, for han har altid haft sin far. Bill er hønemoren hjemme hos os. Han havde udlevet sin journalistkarriere, og … ja, det har bare fungeret godt i vores forhold,” afslutter hun.

Du kan læse mere på linket nedenfor. Her fortæller Anna Thygesen også om PFA skandalen, tabet af sine forældre, og hvordan det er snart at fylde 60.

Om Anna Thygesen

  • Hun er 59 år
  • Direktør i WeDoCommunication
  • Mor til Vilhelm på 21 år, som hun har sammen med sin samlever Bill Rathje