Annemette Voss

Annemette Voss har født: "Det her billede beskriver alt, som er magisk ved en fødsel"

Heldigvis nåede far-Micky at være med til fødslen, fortæller Annemette Voss på sin Instagramprofil.

I sidste uge fortalte højgravide Annemette Voss, at hun frygtede, at datteren ville komme til verden dér, fordi de havde været syge på skift i det lille hjem, og nu var det hendes mand, Micky, der var sendt til tælling.

Hun frygtede derfor at føde alene, skriver HER&NU. Men heldigvis valgte Rita at blive i ‘Bagedyst’-vinderens ovn, til hendes far var lidt mere frisk. Og nu er hun altså kommet til verden.

Det fortæller Annemette på Instagram.

"RITA LUCIA FRIDTHJOF. 09.01.23 – Kom til verden kl 03.22 i nat. Jeg synes egentlig bare, at det her billede beskriver alt, som er magisk ved en fødsel. Total overgivelse til noget meget større end en selv og total lykke, lettelse, udmattelse og kærlighed i én stor blanding," skriver hun og fortsætter:

"Jeg glæder mig til at fortælle jer mere. Fødslen gik godt, baby og mor har det godt. Micky har det okay – skranter desværre stadig, så han er taget hjem for at hvile sig."

Bekymringsfuld graviditet

Annemette Voss har tidligere fortalt, hvordan hun har været fyldt med bekymringer i løbet af sin graviditet:

"Jeg er snotforvirret over min krop og dens signaler. Intet føles bekendt eller som før, og jeg kan dårligt kende forskel på ondt i lænden, plukkeveer og bækkenløsning. Det hele er én stor pærevælling af smerter og småskavanker, søvnløse nætter og vralten frem og tilbage mellem seng og toilet pga syvtusinde tissetåre i løbet af natten… og jeg er pludselig usikker, kan jeg mærke," lyder det i et tidligere opslag på hendes Instagramprofil

Rita valgte dog at blive i maven i alle ni måneder - og så lykkedes det hende ikke at ramme sin mors fødselsdag. Annemette Voss fyldte nemlig år den 5. januar. 

Den tidligere Bagedyst-vinder har i forvejen drengene Hugo-Sander, Ferdinand og Luca. De to ældste deler hun med skuespiller Thomas Voss, mens hun har Luca og Rita med sin mand, Micky Fridthjof.

Denne artikel er første gang bragt hos HER&NU. Dette er en redigeret version.