Pia Olsen Dyhr ser ind i kameraet og smiler

Bonusdatterens ord kom bag på Pia Olsen Dyhr: ”Jeg stortudede, da det gik op for mig”

Da Pia Olsen Dyhr mødte sin mand, havde han i forvejen to små døtre fra et tidligere forhold. Livet som sammenbragt familie var i begyndelsen lidt kompliceret, men for nylig sagde den ældste af pigerne noget, der fik Pia Olsen Dyhr til at stortude af glæde. Det fortæller hun i et interview i Hendes Verden uge 32.

Politiker Pia Olsen Dyhr syntes faktisk, at hendes mand, Villy Dyhr, var en smule kikset, da hun først lærte ham at kende, og det var ikke umiddelbart romantisk kærlighed ved første blik.

”Vi har kendt hinanden siden 1988 eller 1989, da vi mødtes i SFU, hvor han var formand. Dengang havde han overskæg, en cigaret bag øret og gik altid på bare fødder og var så jysk, at jeg syntes, det var lidt kikset. Vi var rigtig gode venner, og det var faktisk mig, der introducerede ham til hans første kone,” fortæller Pia Olsen Dyhr til Hendes Verden uge 32, som er på gaden nu.

Men mere end 10 år senere skete der noget, da de to venner pludselig så hinanden i et nyt lys, efter Villy var blevet skilt.

I 2004 blev de nemlig forelskede i hinanden, og allerede året efter flyttede de sammen. Og der gik ikke længe, før Villy friede til hende, og hun sagde ja.

Blev bonusmor

Fra sit tidligere forhold havde Villy Dyhr i forvejen to døtre, som var to og fire år gamle, da parret fandt sammen.

”Den ældste af Villys piger var meget knyttet til ham, men for den lille på to blev jeg en af hendes ”voksne”, og hun kravlede på mig fra starten,” husker Pia Olsen Dyhr om den tid, som ikke kun var nem.

At være en sammenbragt familie var nemlig i begyndelsen lidt kompliceret, men i dag er de alle landet et godt sted. Det blev særligt tydeligt for Pia Olsen Dyhr, at hendes bånd med Villys børn er stærkt, da den ældste bonusdatter fortalte hende noget, som gik direkte i hjertet på hende.

”Den ældste af pigerne har for nyligt sagt til mig, at det føles som om, hun har tre forældre. Jeg stortudede, da det gik op for mig, at det var mig, hun talte om,” lyder det fra politikeren.

Udover bonusdøtrene har Pia Olsen Dyhr også datteren Laura sammen med sin mand.

Læs hele interviewet med Pia Olsen Dyhr på linket nedenfor, hvor hun også fortæller om at konfrontere sin mor med en udfordrende barndom, om hendes vej ind i politik og hvordan hun kommer helt ned i gear i sommerferien.