Se det søde billede: Bubber er blevet far for femte gang

Tv-vært Bubber er blevet far igen. Denne gang til en lille pige, som er nummer fem i rækkefølgen.

Bubber skal nu til at bruge hele hånden, når han skal tælle sine børn. På Instagram deler han nemlig den lykkelige nyhed om, at han er blevet far til sit femte barn.

"No. 5," skriver Bubber til billedet af en lille babyhånd og tilføjer så et rødt hjerte.

Overfor Se & Hør bekræfter tv-værten, at han er blevet far til en lille pige, der kom til verden klokken 23:38 i nat på Herlev Hospitals nye fødeafdeling, og at der var tale om en hurtig fødsel på bare 6,5 time.

Navnet er endnu ikke fastlagt, fortæller han til mediet, for de skal lige lære deres nye datter at kende først. 

Under Bubbers Instagram-opslag strømmer det ind med lykønskninger fra venner og kollegaer. Her ønsker blandt andet Rasmus Brohave, Nikolaj Kopernikus og Sofie Østergaard ham tillykke med familieforøgelsen. 

"Stort tillykke min ven," skriver kokken Umut Sakaya også.

Moden far 

Den lille pige er femte barn i Bubbers børneflok, men andet barn med hans kone, Signe Rossing. De har også Alfred på tre år, og Bubber har tidligere fortalt til HER&NU, at han glæder sig meget til at blive far igen.

"Nu er jeg en moden far. Jeg har fået børn i mine unge år, og nu er jeg med igen i sidste øjeblik. Men kærligheden til ens barn ændres ikke. Uanset om man er gammel eller ung, er følelsen og kærligheden unik."

Tv-værten har da heller ikke lagt skjul på, at det er fantastisk at kunne give sin søn en mere jævnalderne søskende.

"Der er et stort aldersspring mellem Alfred og hans søskende, så han har stået helt alene. Derfor er det dejligt der kommer en nogenlunde aldersvarende til ham. Så har de hinanden. Det synes vi er fantastisk," sagde han i forbinelse med nyheden om graviditeten til HER&NU.

Foruden Alfred og hans nye lillesøster har Bubber også børnene Sofia, Laura og Oscar med sin ekskone, Christina Ibsen Meyer. Signe Rossing har også sønnerne Valdemar, Harald og Ludvig fra et tidligere forhold.