Dorthe Kollo

Dorthe Kollo fandt en plejefamilie til sin datter: “Det var det, jeg ønskede for hende”

Dorthe Kollo var kun 20 år, da hun fik sit første barn. I et forsøg på at give sin datter et sundt liv, langt fra showbiz, tog hun et kontroversielt valg, mens hendes datter var ganske lille. Det fortæller dansktopsangeren i et stort interview med Hendes Verden.

På sin 20-års fødselsdag føder Dorthe Kollo sin ældste datter, Natalie. Hun har kun lige fundet sammen med sin kæreste, René Kollo, og er med egne ord ”blevet gravid på første knald”.

Hendes karriere kører også for fulde drøn, og det er svært for den unge dansktopsangerinde at få enderne – og drømmene – til at mødes, fortæller hun i et stort interview med Hendes Verden.

“Jeg tror, jeg følte mig noget ældre, end jeg var, for jeg havde jo været på farten i mange år. Men på den anden side havde jeg haft så travlt med mig selv alle årene, og det var svært for mig at have hende med under armen. René havde sin egen karriere at se til.”

Forholdet mellem Dorthe og René holder ikke, og som konsekvens af en travl tilværelse, traf dansktopsangeren et kontroversielt valg.

“Så købte jeg en gård på Samsø og fandt nogle gode plejeforældre til hende, Irene og Vagn, og deres tvillingepiger blev Nathalies søskende. Hun fik et fantastisk liv på Samsø med have, skole og venner. Et sundt liv uden for showbiz, og det var det, jeg ønskede for hende,” fortæller hun til Hendes Verden.

3000 flytimer

Imens Natalie vokser op i Danmark, er Dorthe Kollo en travl kvinde i musikverdenen – særligt i Tyskland, hvor hun gør stor karriere, og hvor hun også bor i dag.

For stadig at kunne være tæt med sin datter, finder Dorthe dog på en fiks idé. Hun køber en lille flyvemaskine og tager flycertifikat, så hun altid kan flyve hjem til Natalie.

“I dag har jeg over 3000 flytimer, og jeg ville til hver en tid kunne lande et passagerfly, hvis jeg skulle. Den slags glemmer man ikke, og det er meget rart at tænke på, når man sidder deroppe.”

Læs hele interviewet i Hendes Verden nummer 34. Her fortæller hun også om at få sit hjerte knust, om den modne kærlighed og om en hvirvelvind af en karriere, der ikke ville have kunnet lade sig gøre i dag.