Lotte Friis

DR-vært er blevet mor igen: Se de søde billeder

Radiovært og tidligere svømmer Lotte Friis er blevet mor igen.

"Så blev tre til fire, da lillesøster meldte sin ankomst tidlig søndag morgen."

Sådan skriver tidligere svømmer og radiovært i et oplsag på Instagram, hvor hun også deler to billeder af baby, far Christoffer Schnack Ringø og storesøster Andrea. Og navnet til lillesøster er også allerede på plads, skriver hun:

"Da vi ventede Andrea, havde vi to navne klar: Andrea og Aurora. Da vi så ventede en pige igen, kunne vi da kun kalde lillesøster for det andet navn, vi havde forelsket os i. Storesøster er stolt. Mor og far fulde af kærlighed."

Lotte Friis og den lille familie er stadig indlagt på Aarhus Universitets Hospital for at holde øje med, at Aurora ikke er AB0-immuniseret, som storesøster Andrea var det. Blodtype-immunisering hos gravide betyder kort fortalt, at kvinden danner antistoffer mod sit barns blodlegemer. 

Men som radioværten skriver, går turen forhåbentligt hjem inden længe.

Lotte Friis annoncerede også nyheden om sin graviditet på Instagram tilbage i april. Det gjorde hun med ordene: "Endnu et skud på stammen er på vej! Lillesøster melder sin ankomst til oktober. Andrea øver sig i at være storesøster. Christoffer Schnack i at være endnu mere i undertal 😂❤️"