Mandag: Kartoffel- og porresuppe
Ingredienser:
6 bagekartofler
6 porrer
4 fed hvidløg
1 l. grøntsagsbouillon
¼ l. piskefløde
8 skiver ristet bacon
Havsalt og friskkværnet peber
Tilbehør: brød
Sådan gør du:
Skær kartoflerne i grove tern. Halvdelen blandes med olie og bages i en bradepande ved 225° til de er gyldne. Vendes engang i mellem. Krydres med salt når de er færdige.
Den anden halvdel kommes i en gryde med 4 snittede porrer, hvidløg og bouillon. Suppen koges under låg i 15 min
Annonse
Blend suppen og kog op igen. Tilsæt fløde og de 2 sidste snittede porrer. Kog suppen igennem. Smag til med salt og peber.
Servér suppen og anret med de bagte kartofler og et drys bacon.
Tilberedningstid: ca 40 minutter.