Mette Sommer er gravid: Se de søde billeder her

Influencer Mette Sommer afslører, at hun og kæresten, Kristian, venter deres første barn.

Mette Sommer og hendes kæreste, Kristian, bobler af lykke. De skal nemlig være forældre.

Det fortæller Mette Sommer i et opslag på sin Instagram-profil

"Så er der en måned tilbage af vores rejse, og vi kommer nok til at skulle betale for overvægt. Vi er ved at revne af ren lykke," skriver hun i opslaget, hvor hun også viser sin fine mave frem.

Kærligheden ventede i Danmark 

Mette Sommer rejste både til Mexico og Den Dominikanske Republik for at finde kærligheden, men faktisk ventede han på hende i Danmark.

Kort efter hun vendte hjem fra at være én af de to kvindelige deltagere i TV 2 programmet 'Bachelorette' fandt hun nemlig sammen med Kristian Kjær Lindegaard, som hun kender fra hjemstavnen.

Parret er vokset op mindre end fem kilometer fra hinanden samt har gået på samme gymnasium og spillet i den samme fodboldklub.

Der var dog først romantik i luften, da de blev kollegaer for fem år siden.

Siden da er forholdet gået op og ned, og Mette Sommer har altså undervejs været med i både TV 2-programmerne 'Bachelor' og 'Bachelorette'. Men nu har den ultimative lykke ramt parret. 

De er i øjeblikket ude på en 4,5 måned lang rejse til bl.a. Bali, Fiji og New Zealand, hvorfor parret nu den række billeder, hvor Mette Sommer stolt viser sin baby-bule frem.

Se de søde billeder herunder: