Stine Marthine Pedersen og Niels Pors

‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet forældre: Det er den værste og den bedste dag i mit liv

'Landmand søger kærlighed'-parret, Stine og Niels, er netop blevet forældre til en lille pige.

I 2020 mødte Stine Marthine Pedersen og Niels Pors hinanden i datingprogrammet ‘Landmand søger kærlighed’.

Kort tid efter blev de kærester og flyttede sammen. I 2022 blev de gift. Og nu er de lykkelige to så blevet til tre, skriver HER&NU.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Den nybagte mor deler nyheden i et opslag på Instagram. Sammen med et billede af sin nyfødte datters lille hånd, der holder om hendes egen, deler hun en følelsesladet beskrivelse af oplevelsen.

Men lige så meget ro, der er over billedet, lige så dramatisk var selve fødslen.

"12.02.23 må betegnes som både den værste og den bedste dag i mit liv. Vores lille pige havde været på trapperne i halvandet døgn, da der pludselig blev taget beslutning om akut kejsersnit.

Det må være det værste, jeg nogensinde har prøvet. Ikke nok med, at vi i situationen selvfølgelig var bange og bekymrede, så virkede den bedøvelse, jeg fik, lidt mere effektivt, end de havde forventet, så jeg kunne hverken mærke mine arme eller fingre, ligesom jeg følte, at det var svært at trække vejret," skriver Stine i opslaget.

Den lange fødsel endte med et akut kejsersnit, men de nybagte forældre og deres datter har det efter omstændighederne godt, skriver hun og roser samtidig sin mand.

"Jeg ved faktisk ikke, hvordan jeg skulle have klaret de sidste par dage uden ham. Vi er selvfølgelig enormt glade for den hurtige indgriben, og at vi er blevet forældre til den smukkeste lille pige, men nu glæder vi os også til at komme hjem i trygge omgivelser igen," afslutter Stine, der fortsat er indlagt på barselsafdelingen, mens datteren er udskrevet.

Artiklen blev første gang bragt på HER&NU. Dette er en redigeret version.