Sunnva og martin fra nybyggerne er blevet forældre.jpg

Sunnvá fra 'Nybyggerne' har født: Deler billeder af den stolte, lille familie

Den tidligere 'Nybyggerne'-vinder Sunnvá Høgfeldt har født en søn, og alle har det godt. Det fortæller den nybagte mor i en række opslag på Instagram.

De tidligere vindere af 'Nybyggerne' Sunnvá Høgfeldt og Martin Olsen kunne i sidste måned fortælle, at Sunnvá blev fulgt ekstra tæt af lægerne under sin graviditet, fordi parrets søn var større end gennemsnittet.

Efterfølgende fortalte parret, at lægerne havde vurderet, at hun skulle sættes i gang før tid, da der var risiko for komplikationer under fødslen, hvis hun gik til termin.

Nu er der til gengæld fantastiske nyheder. For Sunnvá har født deres søn, og alle har det godt. Det fortæller hun i en række opslag på Instagram:

”Velkommen til verden, elskede skat. Hvor har vi glædet os til at møde dig”, skriver hun i det første opslag, der viser sønnen ligge på Sunnvás bryst, imens en stolt farmand Martin kigger på.

Kampvægt

Og sønnens størrelse er da heller ikke til at komme udenom, afslører Sunnvá i det næste opslag, der viser Martin markere datoen, hvor sønnen meldte sin ankomst.

”Vores søn kom til verden i uge 39+ 1, som var den 4. november. Han har en kampvægt på 4350 gram og er 54 cm lang”, skriver hun.

”Nu skal vi hjem, og det er den vildeste følelse, at vi må have vores helt egen søn med hjem”, skriver hun i det sidste opslag, der viser parret i en elevator med deres nye familiemedlem i autostol.

Parret deltog tv-programmet 'Nybyggerne' i 2020, hvor de vandt deres drømmehjem i Silkeborg.

Artiklen er oprindeligt bragt på HER&NU, og dette er en redigeret udgave.