Torsdag: Moussaka med pasta

Ingredienser:

400 g kogte pastapenne

500 g hakket oksekød

1 hakket løg

1 spsk. rapsolie

2 groft revne gulerødder

1 groft revne squash

2 ds flåede tomater

3 fed knust hvidløg

2 spsk hakket persille

1 dl bouillon

2 tsk. oregano

70 g konc. tomatpure

100 g revet ost til gratinering

Sådan gør du:

Læg pastaen i et ovnfast fad.

Svits løget i olie, indtil de er klare og gyldne. Tilsæt kødet og rør, til det har delt sig.

Tomaterne hakkes groft og tilsættes med væden.

Tilsæt gulerødder, squash, bouillon, hvidløg, oregano og persille. Lad saucen småkoge 10 min. Smag til med salt og peber. Fordel saucen over pastaen. Gratiner med ost. Bag i ovnen ved 175º ca. 40 min.

Server med brød.

Tilberedningstid: ca. 60 min.

Energifordeling:

Protein 26,3 %

Fedt 27,2 %

Kulhydrat 46,5 %